Mert Yeldan 22 Eylül 2024 Paylaş 22 Eylül 2024 Ben beğendim. Hanının xr ye de yükledim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Eylül 2024 Paylaş 28 Eylül 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mesela foruma fotoğraf eklemek istersem başka uygulamada boyut küçültüyordum ve siteye yüklüyordum. ios 18 ile aynı sitede foto yükle düğmesine basınca seçenek sunuyor. Küçük yükleyebiliyor. Foto boyutu ayarlamaya gerek yok. Bunu başka yerlerde de yapıyor. Bizim forumu kastetmiyorsun herhalde? Zaten otomatik küçültüyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Eylül 2024 Paylaş 28 Eylül 2024 (düzenlendi) Selçuk Keleş yazdı: Bizim forumu kastetmiyorsun herhalde? Zaten otomatik küçültüyor. hepsinde çıkıyor. Bizim forumda da çıkıyor. Yüklerken kendim boyut ekliyorum. bu da iphone ile küçültüp foruma yüklediğim bu da direkt hiç ellemeden foruma yüklediğim. Forumun kendi küçültmesi 28 Eylül 2024 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 14 Ekim 2024 Paylaş 14 Ekim 2024 Arkadaşlar selam Halamın iphone 13 yurtdışı kayıtlı telefonu dün şarj esnasında iken bir anda elektrikler gitmiş ardından çok kısa süre şarjı bitmeye ve şarja taktığında kısa sürede full oluyormuş Batarya kapasitesi %68 ve şuan kalibrasyon yapıyor olmaz ise format atacağız yine olmaz ise batarya değişimi yapılacak Batarya değişimi için apple yetkili servis ücreti 3500 tl diyor 1-Bulunduğu yerde apple yetkili servis yok batarya değişimi için kargo ile gönderim yapabilir mi ? 2-Orjnal batarya yerine deji gibi yan sanayi batarya alıp değişimden anlayan bir teknik serviste işlem yaptıralım mı ? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Ekim 2024 Paylaş 14 Ekim 2024 Ali Gülmez yazdı: Arkadaşlar selam Halamın iphone 13 yurtdışı kayıtlı telefonu dün şarj esnasında iken bir anda elektrikler gitmiş ardından çok kısa süre şarjı bitmeye ve şarja taktığında kısa sürede full oluyormuş Batarya kapasitesi %68 ve şuan kalibrasyon yapıyor olmaz ise format atacağız yine olmaz ise batarya değişimi yapılacak Batarya değişimi için apple yetkili servis ücreti 3500 tl diyor 1-Bulunduğu yerde apple yetkili servis yok batarya değişimi için kargo ile gönderim yapabilir mi ? 2-Orjnal batarya yerine deji gibi yan sanayi batarya alıp değişimden anlayan bir teknik serviste işlem yaptıralım mı ? Şuana kadar 5 sefer pil değişimi yaptırmışımdır. Hepsinde yan sanayi kullandım. Bence burada hizmet aldığınız firma önemli. Hem işçiliği hem malzeme kalitesi . Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Ekim 2024 Paylaş 14 Ekim 2024 Apple fiyatına alternatif fiyat alın. Fppro olabilir ya da forumdan bazı arkadaşların önerebilecekleri servisler olabilir. https://fpprotr.com/cihazimi-tamir-et/ https://fpprotr.com/cihazimi-tamir-et/iphone-serileri/iphone-13-serisi/iphone-13-pro-max/ Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Ekim 2024 Paylaş 15 Ekim 2024 pil komple şişmiş ekranı kırma noktasına getirmiş hızlı müdahele ile çözüldü çok şükür power adı geçen bir batarya takılmış sadece batarya ömrünü göremeyecek Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ekim 2024 Paylaş 15 Ekim 2024 Ali Gülmez yazdı: pil komple şişmiş ekranı kırma noktasına getirmiş hızlı müdahele ile çözüldü çok şükür power adı geçen bir batarya takılmış sadece batarya ömrünü göremeyecek Bu ikinci sınıf batarya işi sıkıntı. Orijinaline bile kefil olmuyorlar. Bu yan sanayinin fabrikaları kenar mahalle bile değil. Cepte gezdirilmeleri sakıncalı. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Ekim 2024 Paylaş 15 Ekim 2024 Çağrı Alaf yazdı: Bu ikinci sınıf batarya işi sıkıntı. Orijinaline bile kefil olmuyorlar. Bu yan sanayinin fabrikaları kenar mahalle bile değil. Cepte gezdirilmeleri sakıncalı. aslında imkan olsa deji taktıracaktım ama adamda yokmuş maalesef orjinal batarya 2.5 yılda ekranı kırma noktasına geldi maalesef Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ekim 2024 Paylaş 15 Ekim 2024 Ali Gülmez yazdı: aslında imkan olsa deji taktıracaktım ama adamda yokmuş maalesef orjinal batarya 2.5 yılda ekranı kırma noktasına geldi maalesef Ha yok, ben içinden çıkan batarya Power marka sandım. O zaman iş başka. Orijinal batarya neden o hale gelmiş ki? Şarj aletiniz orijinal miydi? Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Ekim 2024 Paylaş 15 Ekim 2024 Çağrı Alaf yazdı: Ha yok, ben içinden çıkan batarya Power marka sandım. O zaman iş başka. Orijinal batarya neden o hale gelmiş ki? Şarj aletiniz orijinal miydi? Evet orjinal şarj aleti ile kullanıldı hep halam bu konuda çok dikkatli ama gece şarja takılı bırakıyormuş teknisyen uyarmış yapma diye birde yaşadığı bölgede çok elektrik kesintisi oluyor Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 11 Nisan Paylaş 11 Nisan konu hortlasın iphone 5s den beri android kullanan birisi olarak 67 bin tl ye iphone 16 256 gb aldım a101 sitesinden kredi ile peşin fiyatına 3 taksit ile En son kullandığım xiomi note 13 pro 5g hyperos 2.0 güncellemesi almasına rağmen video çekerken oluşan yavaşlama sorunu devam edince sinirlenip sipariş ettim Zaten ipad ve macbook almıştım ve iphone ile seriyi tamamladım Androide karşı değilim ama bir daha xiaomi alırsam ellerim kırılsın Android de sadece samsunga dönerim Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Ali Gülmez yazdı: konu hortlasın iphone 5s den beri android kullanan birisi olarak 67 bin tl ye iphone 16 256 gb aldım a101 sitesinden kredi ile peşin fiyatına 3 taksit ile En son kullandığım xiomi note 13 pro 5g hyperos 2.0 güncellemesi almasına rağmen video çekerken oluşan yavaşlama sorunu devam edince sinirlenip sipariş ettim Zaten ipad ve macbook almıştım ve iphone ile seriyi tamamladım Androide karşı değilim ama bir daha xiaomi alırsam ellerim kırılsın Android de sadece samsunga dönerim Bu ara xiaomi telefonlara bir şey oluyor galiba, bende biraz önce xiaomi telefon Güç Tuşu arızası diye konu açmıştım 😊 bende bir çok telefonu uzun süreler kullandım İPhone samsung xiaomi hatta Nokia... Beni en memnun bırakan xiaomi ve Nokia 6600 😀 bu yüzden de eşime de xiaomi almıştık. Ama o memnun kalmadı aldı alalı ufak tefek sıkıntılar yaşadı. Eşimde artık alırsak İPhone istiyorum diyor. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mustafa Karahan yazdı: Bu ara xiaomi telefonlara bir şey oluyor galiba, bende biraz önce xiaomi telefon Güç Tuşu arızası diye konu açmıştım 😊 bende bir çok telefonu uzun süreler kullandım İPhone samsung xiaomi hatta Nokia... Beni en memnun bırakan xiaomi ve Nokia 6600 😀 bu yüzden de eşime de xiaomi almıştık. Ama o memnun kalmadı aldı alalı ufak tefek sıkıntılar yaşadı. Eşimde artık alırsak İPhone istiyorum diyor. xiaominin yazılım tarafında sıkıntısı var kendi kamera uygulamasında takılma oluyor 3. parti yazılımlarda sorun yok ara yüz güncellendi dedim düzelir devam ediyor güle güle dedim xoami ye artık kimseye de aldırmam Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Ali Gülmez yazdı: xiaominin yazılım tarafında sıkıntısı var kendi kamera uygulamasında takılma oluyor 3. parti yazılımlarda sorun yok ara yüz güncellendi dedim düzelir devam ediyor güle güle dedim xoami ye artık kimseye de aldırmam Yazılım bir Apple değil doğru ama bence xiaomi eski telefonları çok iyiydi, piyasa da tutunca bence artık kaliteli yapmamaya başladı. Bendeki 7 yıllık telefon eşimin 2 yıllık telefonundan daha sağlam Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Abd vergilerinden dolayı iphone fiyatları uçacak kaçacak deniyor. anlamadım. Çin’den abd’ye giren telefonlar zamlanabilir. Bizde neden zamlanıyor? Telefonlar çin’den abd’ye gidip sonra mı buraya geliyor. ben tam tersi ucuzlar diye düşünüyorum. Abd pazarında rekabeti düşen apple, elindeki telefon stoğunu eritmek için fiyatı düşürebilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bizde neden zamlanıyor? vesile ile tanışmadın mı hiç? 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abd vergilerinden dolayı iphone fiyatları uçacak kaçacak deniyor. anlamadım. Çin’den abd’ye giren telefonlar zamlanabilir. Bizde neden zamlanıyor? Telefonlar çin’den abd’ye gidip sonra mı buraya geliyor. ben tam tersi ucuzlar diye düşünüyorum. Abd pazarında rekabeti düşen apple, elindeki telefon stoğunu eritmek için fiyatı düşürebilir. desing in california production in china yazıyor kutularda Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mustafa Karahan yazdı: Yazılım bir Apple değil doğru ama bence xiaomi eski telefonları çok iyiydi, piyasa da tutunca bence artık kaliteli yapmamaya başladı. Bendeki 7 yıllık telefon eşimin 2 yıllık telefonundan daha sağlam Mi5S - Mi Mix - Mi6 - Mi8 ve Mi9. Sonra bozdular. Yazılımı da çok sade çok tatlıydı onu da iPhone'a benzettiler. Custom RoM yapıyorduk Xiaomi için o zamanlar. Güzel zamanlardı. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abd vergilerinden dolayı iphone fiyatları uçacak kaçacak deniyor. anlamadım. Çin’den abd’ye giren telefonlar zamlanabilir. Bizde neden zamlanıyor? Telefonlar çin’den abd’ye gidip sonra mı buraya geliyor. ben tam tersi ucuzlar diye düşünüyorum. Abd pazarında rekabeti düşen apple, elindeki telefon stoğunu eritmek için fiyatı düşürebilir. Kur güncellemesinden dolayı arttırıyorlar, Ali Gülmez yazdı: desing in california production in china yazıyor kutularda İsteseler buna da bir çözüm bulurlar, Üretimi çinde yapıp, logoyu ABD de basarak ABD menşeili olur mu acaba Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Ali Gülmez yazdı: desing in california production in china yazıyor kutularda Önemli değil. Türkiye’de ithalat vergileri menşei durumuna göre hesaplanıyor. Farklı bir özel durum belirtilmemişse tabi. Bizim için iphone çin malıdır. Erhan Doruk yazdı: Kur güncellemesinden dolayı arttırıyorlar, İsteseler buna da bir çözüm bulurlar, Üretimi çinde yapıp, logoyu ABD de basarak ABD menşeili olur mu acaba bunu neden yapmak istesin? Rekabette daha da geriye düşer. Malını daha zor satar. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Çağrı Alaf yazdı: Mi5S - Mi Mix - Mi6 - Mi8 ve Mi9. Sonra bozdular. Yazılımı da çok sade çok tatlıydı onu da iPhone'a benzettiler. Custom RoM yapıyorduk Xiaomi için o zamanlar. Güzel zamanlardı. Hala mi mix 2 kullanan biri olarak gayet memnunum. 7 sene öncesinden 6 gb ram 2.45 ghz hız fazlasıyla iş görüyor. Tek sıkıntı batarya o da olsun o kadar 😊 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Mustafa Karahan yazdı: Hala mi mix 2 kullanan biri olarak gayet memnunum. 7 sene öncesinden 6 gb ram 2.45 ghz hız fazlasıyla iş görüyor. Tek sıkıntı batarya o da olsun o kadar 😊 Mi Mix Mi serisinin de üstü premium modellerdi çünkü. O seriyi deneme tahtası olarak inovasyonları denemek için kullandıkları da oldu. Mesela alttan kamera. Batarya mecbur biraz eskimecek. O kadar döngüsü vardır nihayetinde. İyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Nisan Paylaş 11 Nisan daha öncesini hatırlamıyorum x-11-12-14-16 diye devam ediyorum hiç biri pro pro max değil muhtemelen böyle devam eder riske girmeye gerek yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts