Mustafa Resül Kara 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Çağrı Alaf yazdı: Mi Mix Mi serisinin de üstü premium modellerdi çünkü. O seriyi deneme tahtası olarak inovasyonları denemek için kullandıkları da oldu. Mesela alttan kamera. Batarya mecbur biraz eskimecek. O kadar döngüsü vardır nihayetinde. İyi günlerde kullanın. Kesinlikle öyle, kamera altta olması bazen sıkıntı oluyor ama benim gibi kamerayla o kadar da işi olmayanlar için dert değil. Ekran gövde oranı çok iyi mesela. Ele alınca premium telefon havası da veriyordu o zamanlar. Teşekkür ederim ederim bu arada Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Önemli değil. Türkiye’de ithalat vergileri menşei durumuna göre hesaplanıyor. Farklı bir özel durum belirtilmemişse tabi. Bizim için iphone çin malıdır. bunu neden yapmak istesin? Rekabette daha da geriye düşer. Malını daha zor satar. Bence Apple ın ayrı bir kitlesi var, fiyata çok bakmıyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bizim için iphone çin malıdır. aynen, dacia spring te çin vergisi yediği için toyota kadar pahalı mesela 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan Paylaş 11 Nisan Aklıma şu geldi. İphone parçalarının bazıları çin’e yüksek vergilerle girerse, sanırım o zaman tüm dünya’da zamlanır Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Nisan Paylaş 11 Nisan (düzenlendi) bugün bir kez daha sinir içinde pes ettim. bir tane eski iphone um var. evde birsürü eski iphone var ama bunu yedek diye tutuyorum. iphone 7 bu alet. pilini yeniledim 1000 tl ye koydum kenara. neyse bugün bluetooth bir kulaklığı ios da denemek için bağladım, sonra ses ayarlarını denemek ve ekolayzır etkisini görmek için apple müzik den bir radyo kanalı dinlemeye kalktım. neymiş birşeylerde bir nedenle sınırlama varmış kaldırmam gerekliymiş ayarlardan falan filan. birtürlü başaramadım. herşey eiizn versemde olmadı. sinir içinde kaldım. attım çemeceye geçtim. bu kadar sınırlayıcı olmamalı para verip alınan bir alet. 11 Nisan tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aklıma şu geldi. İphone parçalarının bazıları çin’e yüksek vergilerle girerse, sanırım o zaman tüm dünya’da zamlanır vesile ile tanışmışsın bak Doğan Arşiray yazdı: attım çemeceye geçtim ben de çekmecede eski kullanılmış ataş buldum, bir sevinç bir sevinç 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Çağlar Bayur yazdı: vesile ile tanışmışsın bak ben de çekmecede eski kullanılmış ataş buldum, bir sevinç bir sevinç Anlayamassinis 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Trump sabah kalkınca tamam yaa telefon ithalatı bu vergilerin dışında kalacak demiş Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Doğan Arşiray yazdı: bugün bir kez daha sinir içinde pes ettim. bir tane eski iphone um var. evde birsürü eski iphone var ama bunu yedek diye tutuyorum. iphone 7 bu alet. pilini yeniledim 1000 tl ye koydum kenara. neyse bugün bluetooth bir kulaklığı ios da denemek için bağladım, sonra ses ayarlarını denemek ve ekolayzır etkisini görmek için apple müzik den bir radyo kanalı dinlemeye kalktım. neymiş birşeylerde bir nedenle sınırlama varmış kaldırmam gerekliymiş ayarlardan falan filan. birtürlü başaramadım. herşey eiizn versemde olmadı. sinir içinde kaldım. attım çemeceye geçtim. bu kadar sınırlayıcı olmamalı para verip alınan bir alet. 16 al onda böyle olmuyor 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Trump sabah kalkınca tamam yaa telefon ithalatı bu vergilerin dışında kalacak demiş o X teki hatalı tercüme idi, vilede faşinkton temsilcisi ingilizce kursunu daha tamamlamayınca öyle yayıldı tabii Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Nisan Paylaş 13 Nisan AB’nin yeni normlarıyla telefonlar 7 yıl yazılım ve güvenlik güncellemeleri almak zorunda. Ayrıca ip67-68 su geçirlik özelliği olmayan telefonların bataryası eskisi gibi sökülebilir olmak zorunda kalacak. şahsen telefonumda su geçirmeme yerine değiştirilebilir batarya olmasını tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 Nisan Paylaş 13 Nisan iphone 13 35 bin tllik fiyatı ile apple a geçmek için en mantıklı telefon şu an Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aklıma şu geldi. İphone parçalarının bazıları çin’e yüksek vergilerle girerse, sanırım o zaman tüm dünya’da zamlanır Daha ne kadar zamlanacak bu meret. Zaten gereğinden pahalı. Hazır boykot ediyoruz, bir daha almayacağım sanırım. Hele bir de daha da pahalanırsa bu aşk biter Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Emre Şimşek yazdı: Daha ne kadar zamlanacak bu meret. Zaten gereğinden pahalı. Hazır boykot ediyoruz, bir daha almayacağım sanırım. Hele bir de daha da pahalanırsa bu aşk biter 13 senedir iphone kullanıyorum. Fanı değilim ama fiyatı çok uçuk olmadığı için alıp kullandım. Tabi pro modellerini almadım. Onlar pahalı. Fakat bu saatten sonra ben de almayacağım. Hadi bizim ülkeyi geçtim. Bu telefonlar 2010’lu senelerde üretim maliyetleri daha pahalıyken bile 500-600 dolara satılıyordu abd’de. Bugün 2000 dolara dayandılar. Kimse için mantıklı gelmiyor bana kimse için demiyeyim de sıradan vatandaş için 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: kimse için demiyeyim de sıradan vatandaş için zaten cevap yazmadım dikkat edersen. 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Cihaza Samsung marka parlama yapmaz ekran koruyucu almıştım. Sanırım üzerinde El dezenfektanı kalmış olacak ki ortası delinmiş böyle. Önce ablamın arabasının göğsü delindi sonra da ekran koruyucu. Bu dezenfektanları kullanmaya dikkat etmek lazım plastik - deri gördüğü zaman acımıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Çağrı Alaf yazdı: Cihaza Samsung marka parlama yapmaz ekran koruyucu almıştım. Sanırım üzerinde El dezenfektanı kalmış olacak ki ortası delinmiş böyle. Önce ablamın arabasının göğsü delindi sonra da ekran koruyucu. Bu dezenfektanları kullanmaya dikkat etmek lazım plastik - deri gördüğü zaman acımıyor. dezenfektan? Tuz ruhu olabilir mi 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: dezenfektan? Tuz ruhu olabilir mi Valla olabilir. Bulaşık yıkarken mi sıçrattım acaba? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Çağrı Alaf yazdı: Valla olabilir. Bulaşık yıkarken mi sıçrattım acaba? Telefonun kurşunlanmış da olabilir kardeşim dikkat et kendine 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Çağrı Alaf yazdı: Valla olabilir. Bulaşık yıkarken mi sıçrattım acaba? tuz ruhu ile bulaşık mı yıkanıyor? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Telefonun kurşunlanmış da olabilir kardeşim dikkat et kendine zaman kötü Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Doğan Arşiray yazdı: tuz ruhu ile bulaşık mı yıkanıyor? Ya tuz ruhu değil de çamaşır suyunda bekletiyorum ben mutfak bezlerini ara sıra. Ancak o geliyor aklıma. Belki tezgahta duruken elimden oraya bir damla sıçradı. Gerçi delik bir damla kadar bile değil. Dezenfektan işi de değil bu. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Nisan Paylaş 14 Nisan xiaomi kullanıyorum çok memnunum. ya ben şanslıyım ya da siz telefon kullanmayı bilmiyorsunuz iphone kullanmayı ise evliliğe benzetiyorum, her zaman kadın haklıdır, o ne derse o olur, kafana göre takılamazsın, bunları kabul edersen mutlu mesut devam edersin 4 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Androidin gözünü seveyim. Ne varsa açıyor baba. Miss. 8 plus vardı . Samsung A22 kullanıyorum. Boşuna eziyet çekmişiz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Korona virüs yeni ortaya çıktığında dezenfektanlarla arabaların direksiyonlarını çürüttük hep. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Xiaomi, Huawei varken güzeldi, şimdi meydan ona kalınca cıvıttı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts