İçeriğe Yönlendir

Hyundai Elentra

Serkan Aktay

Recommended Posts

Serkan Aktay
(düzenlendi)

Tekrar bir araç daha danışmak istiyorum. Hyundai elentra. Olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir? Bu fiyatlara alınacak iyi bir seçenek midir? Birde prime plus en üst versiyon mudur? 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-orijinal-454093703/detay

tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

İşte bu araba çok hantal. Manueli bile nazlanırken, otomatiği pek keyif vermez.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Polat

Ortalama bir performans beklentisini karşılar araçtan nasıl bir performans beklediğiniz önemli Hyundai son yıllarda çok güzel araç yapıyor ilanda ki araç plaka çıkmasın diye özel bir çaba ile resim çekilmiş dikkatimi çekti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Bir saat önce, Mehmet Pınar yazdı:

İşte bu araba çok hantal. Manueli bile nazlanırken, otomatiği pek keyif vermez.

manueli bacanağımda var. sürdüm benim fluanceden çok iyiydi performansı . otomatiğini bilmiyorum test etmedim hiç

2016 model sıfır olarak 57 bine almıştı.

özellikle lpgli araba aranıyorsa bilemem lakin aynı sınıfta dizel otomatik farklı seçeneklerde bulunabilir ben olsam bunu tercih etmezdim. fiyat performans olarak bana mantıklı gelmiyor manuel de olsa yeni kasasıyla 3 5 binlira fark varsa ben o arabaya pahalı derim

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

1.6CRDİ bakmanızı tavsiye ederim amortisörleri biraz yumuşak buda yol tutuşunu etkileyebiliyor tabi normal limitlerde şehir içinde avantaj bile sağlar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Sevmedim bu aracı. Hangi sınıf olduğu da belli değil...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Otomatik boş paket olanına tuş ekleme ve yazılım ile cc eklenebiliyor. Genel olarak başarılı bir model bence. Süspansiyon sisteminden şikayetler vardı bir ara, setten/çukurdan geçince kayıyor diyordu kullanıcıları. Son durumu nasıldır bilemiyorum.

3 dakika önce, Mustafa Şimşek yazdı:

Sevmedim bu aracı. Hangi sınıf olduğu da belli değil...

C segmenti olduğu bariz belli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Ben manuelini kiralık kullandım 7 gün. Yokuşlarda performansı zayıf.E tabi yokuşlarda dizel gibi olmaz ama bence bu arabaya 2000 motor konmalıydı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şimdi, Mehmet Pınar yazdı:

Ben manuelini kiralık kullandım 7 gün. Yokuşlarda performansı zayıf.E tabi yokuşlarda dizel gibi olmaz ama bence bu arabaya 2000 motor konmalıydı.

o zamamanda 200 binlilraya elentra satmak gerekirdi :biggrin:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Sıfırı en uygun 2 araç elantra ve astra benzinliler sanırım, 2.el fiyatı da ona göre uygun oluyor.

Yorum bağlantısı
Serkan Aktay
Bir saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı:

Mondeo neden bakmıyorsunuz.

Mondeoyu sevdiremedim. Arkadaşıma bakıyoruz. Zaten bende halı hazırda bir Mondeo var. Az daha zorlayabilse cmax olacak ama son limiti 55-56

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek
6 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Otomatik boş paket olanına tuş ekleme ve yazılım ile cc eklenebiliyor. Genel olarak başarılı bir model bence. Süspansiyon sisteminden şikayetler vardı bir ara, setten/çukurdan geçince kayıyor diyordu kullanıcıları. Son durumu nasıldır bilemiyorum.

C segmenti olduğu bariz belli.

2004 kasa elantra daha iyiydi bence

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

2004 kasa elantra daha iyiydi bence

O konuda size katılıyorum 2004 xd2 kasa elantram vardı 2 yıl kullandım yenisinden daha iyi bence de
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...