Okan Tansel 3 Temmuz 2017 Paylaş 3 Temmuz 2017 (düzenlendi) Ticari takıntın yoksa 3 beş daha çıka bilirsen 2 saat önce tourneo courier blackline 65,500 TL arkadaşıma aldık sıfır olarak .maknet giri kırmızı şeritli. Bunlardanda ala bilirsin.tabi otomatik yok. 3 Temmuz 2017 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Mert2 3 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2017 problem şu, hatchback almaya mecburuz, sedanın parkı hakimiyeti çok zor geliyor bana ve eşime. Artı eşim acemi, yokuşları çıkamıyor, vitesi değiştiremiyor ,hem yola hem vitese mi bakacam diyor:) bu sebepler için otomatik alıyorum, kendime kalsa 58 bine güzelce bir dizel manuel alırdım, ama ah bu hanımlar:) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Temmuz 2017 Paylaş 3 Temmuz 2017 22 dakika önce, Murat Mert2 yazdı: problem şu, hatchback almaya mecburuz, sedanın parkı hakimiyeti çok zor geliyor bana ve eşime. Artı eşim acemi, yokuşları çıkamıyor, vitesi değiştiremiyor ,hem yola hem vitese mi bakacam diyor:) bu sebepler için otomatik alıyorum, kendime kalsa 58 bine güzelce bir dizel manuel alırdım, ama ah bu hanımlar:) Dacia sandero easy-r ile hem bütçeye hem aileye fayda. Üstüne üstlük satmak isterseniz yarın bile alıcısı hazırdır Dacia'nın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz 2017 Paylaş 3 Temmuz 2017 kriterlere bakınca sıfır dacia. alım sonrası tamir riskinde cüzdan alev almasın 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 3 Temmuz 2017 Paylaş 3 Temmuz 2017 Bütçenize uygun düşük kmli Mazda3 de bakabilirsiniz. İmpressive paket neredeyse gırtlak dolu donanımı var. Örnek ilan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-kdr-motors-2012-model-mazda-3-1.6-impressive-105hp-otomatik-448116891/detay Yorum bağlantısı
Recommended Posts