Mustafa Tüfekçi 3 Temmuz 2017 Paylaş 3 Temmuz 2017 Bu gün tam 2. Vitesle tırı sollayacakken birden araç stop etti. Gaza basıp araç gitmeyince tabi insan bı dumur oluyor. Neyse sol şeritten aracı sağa yanastirdim. Marşa basıyorum çalışacak gibi oluyor stop ediyor. Bı kaç kez denedim baktım olmayacak. Ustayi aradım Krank sensörü yada mazot hattında hava var dedi. Ford sağolsun pejodan bu motoru alırken vak vak koymamış. Bı şekilde havayı almayı dene dedi. Tabi ben beceremedim. Dedi aracı vurdur, çalışırsa senindir. Neyse Allah'tan rampa aşağı bı yerde idim. Vurdurdum çalıştı. Klasik laf motor sistem arızası diye yazdı ama Sonra tekrardan kapatıp açtım hiç bir şey yokmus gibi devam etti. Obd yanında hep bulunur hemen bağlandım bı arıza kaydı yok zaten motor arıza ışığı degilde çarklı ünlem işareti ciktiydi. O da ilginç. Neyse asıl soru: depo dolu iken mazot hattı nasıl hava yapar. 3 çeyrekten fazla mazot vardı. Eğer mazot hava yapmasıyla bu havalar kime idi buda yolda mı kaldık acaba selfisi. Nazar değdi cangoya fazla parlayınca Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 mustafa mazot filtresini yeni mi değiştin ? Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 O vak vak denilen şey, iki hortum arasına bağlanmış basit bir şey gibi duruyor. (yapılabilirlik açısından basit, görev olarak değil.) Aynı 2006 fiestada olduğu gibi, olmayan arabalara yapılabilir mi? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 1 saat önce, İbrahim Aslıoğlu yazdı: O vak vak denilen şey, iki hortum arasına bağlanmış basit bir şey gibi duruyor. (yapılabilirlik açısından basit, görev olarak değil.) Aynı 2006 fiestada olduğu gibi, olmayan arabalara yapılabilir mi? İki ucunda sübap olan basit bir pompa. Hava almaya yarıyor ama havanın da çıkacağı bir yer olması lazım.. Yoksa enjektörlere doğru mazot basıp duruyor.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 Sen sen ol o arabayı vurdurma Mustafa... 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2017 mustafa mazot filtresini yeni mi değiştin ?Üstüne bı depo gezdim değişeli Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 Üstüne bı depo gezdim değişeliMustafa mazot filtresin den olabiliyoGT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts