Tayfun Doğan 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 Merhaba arkadaşlar geçen yıl arkadaşıma 2013 model fiesta otomatik beyaz renk titanyum x paket bir araç almıştık. Kendisi şu an ev almak istiyor. Aracı satacak. Araç 57000 km de sıfır gibi bir araba. Geçen sene ford bayiinden 50 bindeyken almıştık. Alırken de ön camında ufak bir çatlak vardı bizde bayide camı değiştirdik. Tek hatası bu. Onun dışında hiçbir yerinde çizik dahi yok. Yani son 1 yılda 7 bin km sürülen bir araç. Sizce kaça satmalıyız aracı. Alıcı da tanıdık ama fiyatı belirleyemedik... kendisi 40 lira vereyim diyor ama internetten baktığımıza göre 55 bin bile isteyen var. Arkadaş sanırım ucuza kapatmaya çalışıyor.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 40 lira Tanıdık değil, ölücüymüş o. 55'ten ilan açılır, 53'e bırakılır. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan 4 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2017 40 lira Tanıdık değil, ölücüymüş o. 55'ten ilan açılır, 53'e bırakılır.Arkadaşım arabadan hiç anlamıyor. Ona söylemiş bu fiyatı. Ben bile 50 lira teklif ettim. Ama inat etti ona verecek arabayı. Biraz saf olduğu için kazıklansın istemiyorum. Gerekirse ben alıp satıcam arabayı(kar amacı gütmeden). Ama yine de alıcıya bi fiyat söylemek lazım dye düşünüyorum...Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 4 Temmuz 2017 Paylaş 4 Temmuz 2017 Arkadaş değilmiş alıcı olan 40 nedir 1 Yorum bağlantısı
Fatih Duru 5 Temmuz 2017 Paylaş 5 Temmuz 2017 Hocam manuel 1.4'ler bile 50 civarında. Aç arkadaşına sahibinden.om da ki fiyatları göster. Şöyle ölücülere ayar oluyorum. Yada ver mail adresini buradan hepimiz mail atıp ikna edelim o adama satmaması için. O paranın hayrını nasıl görecekler? Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 5 Temmuz 2017 Paylaş 5 Temmuz 2017 Siz alın kesinlikle verdirtmeyin 40 ne ya ben olsam küfür falan edebilirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts