Hasan Ali Gürsoy 5 Temmuz 2017 Paylaş 5 Temmuz 2017 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, Beni bilenler bilir. Şanzımanı sorunlu lakin yürür durumda bir cvt şanzımanlı 2007 dizel focus um var. Açmış olduğum ilanda 28000 tl olduğunu ve şanzımanının 3 ila 4 bin tl masrafı olduğunu belirtmiştim ve aracıma başlıkta belirttiğim marka ve modelde araç takası teklifi geldi. Opel corsa 1.4 i gls 1997 model otomatik benzinli hiç tüp takılmamış 172 bin km de Bagaj kapağı değişmiş kalan yerleri orijinal. Bu gün araçlarımızı karşılıklı göreceğiz. araç bu https://tr.letgo.com/tr/i/corsa-otomatik-vites-klimali_db365edc-e1fc-4ae9-af6f-407cb6ea17d6 Sizden ricam araç hakkında bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olsunlar ve kronik problemleri var ise bilgi versinler. Piyasa fiyatı hakkında da malumatlara hayır demem. Sevgi selam ve hürmetler. 5 Temmuz 2017 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Ali Gürsoy 5 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2017 http://app.letgo.com/k8Mk/NM2C7xMWwEletgo'da ne sattığıma bak! - Ford - Focus - 2007 1.6 tdci otomatik trend Yorum bağlantısı
Hasan Ali Gürsoy 5 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2017 Şimdi, Okan Tansel yazdı: opel dökülüyor gibi beyaaaaaaaaa. Fotoğraflar kötü sadece ama yakından görmek lazım. Zaten muhtemelen sahibi vaz geçti. Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 5 Temmuz 2017 Paylaş 5 Temmuz 2017 aracınızı satmak istiyorsanız sahibinden.com a ilan verin, letgo dan araba satılmaz Yorum bağlantısı
Hasan Ali Gürsoy 5 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2017 aracınızı satmak istiyorsanız sahibinden.com a ilan verin, letgo dan araba satılmazİlan hakkım bitti Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Temmuz 2017 Paylaş 5 Temmuz 2017 Yeni hat alın sahibinden den daha uyguna ilan açma hakknız olur Yorum bağlantısı
Hasan Ali Gürsoy 5 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2017 Arkadaşlar ilan açma konusunu dert etmeyin sağolun yol göstermek istediğinizi biliyorum ama sorunumuza odaklanalım rica ederim. İnanın bütün ilan verme yöntemlerini ve platformlarını biliyorum Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Temmuz 2017 Paylaş 5 Temmuz 2017 Hasan Ali Bey; profil resminiz kurallarımıza uygun olmadığı için kaldırılmıştır. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Ali Gürsoy 5 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2017 Hasan Ali Bey; profil resminiz kurallarımıza uygun olmadığı için kaldırılmıştır. Murat bey hangi açıdan kural ihliali yaptığımı merak ettim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Temmuz 2017 Paylaş 5 Temmuz 2017 Opel çok kötü duruyor ama yakından görmek lazım. Sizin aracınızda kötü çıkmış mesela fotoğraflarda belki letgo ile alakalı bir durumdur Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 Temmuz 2017 Paylaş 5 Temmuz 2017 Opeldeki kaput maskesini bi söktürün bakalım altından ne çıkacak? Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 5 Temmuz 2017 Paylaş 5 Temmuz 2017 5 saat önce, Hasan Ali Gürsoy yazdı: İlan hakkım bitti parayla ilan verin o zaman, letgo işe yaramaz bir uygulama, sadece ıvır zıvır satmaya yarar, araba satılamaz oradan pek kronik problemi olan bir araç değil o corsa, lpg hiç takılmadıysa demekki çok kullanılmıyor çünkü bu aracı lpg siz kullanana rastlamadım, çok güven veren bir araç değildir, corsa düşünüyorsanız corsa c bakın, bir de aracını kaçtan sayıyor takasta Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Temmuz 2017 Paylaş 6 Temmuz 2017 10 saat önce, Hasan Ali Gürsoy yazdı: Murat bey hangi açıdan kural ihliali yaptığımı merak ettim Forum Genel Kuralları 2 nci madde de belirtilmiştir. Kendi resminizi kullanabilirsiniz ancak yüzünüz net görülmelidir. Ya da aracınızın resmini kullanabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Ali Gürsoy 6 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2017 parayla ilan verin o zaman, letgo işe yaramaz bir uygulama, sadece ıvır zıvır satmaya yarar, araba satılamaz oradan pek kronik problemi olan bir araç değil o corsa, lpg hiç takılmadıysa demekki çok kullanılmıyor çünkü bu aracı lpg siz kullanana rastlamadım, çok güven veren bir araç değildir, corsa düşünüyorsanız corsa c bakın, bir de aracını kaçtan sayıyor takastaParaylada ilan verdim. En az 100 tl alıyor namussuzlar. Letgo bazen işe yarıyor. 8 10 bin gibi bir rkam konuştuk. Bakalım ne olacak ama vaz geçecek gibi. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 6 Temmuz 2017 Paylaş 6 Temmuz 2017 Arabam.com ücretsiz değilmi ben öyle biliyorum ilanınızı oraya da verebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Hasan Ali Gürsoy 6 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2017 Arabam.com ücretsiz değilmi ben öyle biliyorum ilanınızı oraya da verebilirsiniz.Verdim Yorum bağlantısı
Hasan Ali Gürsoy 6 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2017 Arabam.com ücretsiz değilmi ben öyle biliyorum ilanınızı oraya da verebilirsiniz.Lakin orası letgo dan kötü. Letgo da en azından üç beş soran oluyor arabam.com da tık yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts