Murat Öngür 10 Temmuz 2017 Paylaş 10 Temmuz 2017 Metal sibop mu yok sa klasik plastik sibop mu daha iyidir ? Yorum bağlantısı
Selim Kaya 10 Temmuz 2017 Paylaş 10 Temmuz 2017 Plastik sibop belli bir süre sonra yıpranmadan dolayı hava kaçırabiliyor. Çelik siboplar daha uzun süre dayanıyor diye biliyorum. Şöyle de bir durum var. Yazlık ve kışlık lastiklerinizi her değiştirmede genelde siboplar da değişir. Lastikleriniz jantlarda uzun süre kalacaksa çelik, yazlık kışlık değiştiriyorsanız klasik sibop kullanabilirsiniz. Ben öyle yapardım. 1 Yorum bağlantısı
Kani Kaya 10 Temmuz 2017 Paylaş 10 Temmuz 2017 çelik siboplar hava basarken eğilmiyor...uzun ömürlü oluyorlar.. Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Temmuz 2017 Paylaş 10 Temmuz 2017 Çelik sibobun ömrü 4-5 yıldır plastik olanın her sene değişmesi gerekir. Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 Temmuz 2017 Paylaş 11 Temmuz 2017 Çelik sübap kapağı sıcaktan yapışırsa sökmek için sübapları keserek değiştirmek gerekiyor.. başıma geldi birkaç kez.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Temmuz 2017 Paylaş 11 Temmuz 2017 (düzenlendi) plastik sibobumu 4-5 sene kullanmıştım, sorun çıkarmadı, çelikle değişmeye gerek yoktur, şuankilerde 2 senelik ve çatlama dahi yok, öyle her sene bozulmaz ne yaptınız yahu 86 dan beri başıma bu sibobla ilgili hiç sorun gelmedi, sadece 1 kez gelir gibi oldu oda şöyle, 10 sene stepne olarak beklemiş hiç kullanılmamış lastiğimi şuanki Fiesta nın lastiği, lastik patlayınca çıkarıp taktığımda baktımki sibob dipten çatlamış ve yan duruyor, dokunsam gidecek, mecburen takıp lastikçiye gittim, lastikçi söktüğünde bile hala hava kaçırmıyordu, kısaca o siboblar her sene çürümez rahat olun, birşey olmaz.... çelik sibobun bir sıkıntısı vardı aklıma gelmedi şimdi, gelince yazarım ... 11 Temmuz 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 11 Temmuz 2017 Paylaş 11 Temmuz 2017 Yazlıkları ya da kışlıkları takarken lastikçi her seferinde sibopları değiştiriyor. Ortalama 6 ayda bir yeni sibop takılmış oluyor. Bu yüzden çelik siboba gerek var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Temmuz 2017 Paylaş 11 Temmuz 2017 Ben de baktım dün.. plastikti.. epey çatlamış.. Kışlıkları takarken değişmeli. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Temmuz 2017 Paylaş 15 Temmuz 2017 Plastiğin bir iyisi birde kötüsü var iyi olandan taktirin 2_3 sene sorun çıkarmaz 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 15 Temmuz 2017 Paylaş 15 Temmuz 2017 Çin malı metal sibop yerine alman malı plastiği tercih ederim. Orjinal metal siboplar pahalı, çin malları uçuz, lastikciler onlardan iyi para kazanıyor ama malzeme ve contalar kalitesiz. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Temmuz 2017 Paylaş 15 Temmuz 2017 Çin malı metal sibop yerine alman malı plastiği tercih ederim. Orjinal metal siboplar pahalı, çin malları uçuz, lastikciler onlardan iyi para kazanıyor ama malzeme ve contalar kalitesiz. Fordun oem plastik sibop kapaklarında bu kaliteyi betimlemek için Germany yazar çok sağlamdır zor sökülür. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts