H.Cenk Bayrakçı Dün saat 06:58 Paylaş Dün saat 06:58 Ersen Tapan yazdı: 8-9 yıllık bir kullanım sonucu birlikteliğimiz sona erdi. 125000 km kullanmışız. Standart bakım harici eskiyen sarf malzemeler dışında bizi hiç üzmedi. Hep servis bakımlıydı. Yeni sahibine hayırlı olsun . Bayide takasa gidecekken son anda aile içinde kalması sevindirdi. Hayırlı olsun Ersen, yerine ne geldi? 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Dün saat 07:29 Yazar Paylaş Dün saat 07:29 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Ersen, yerine ne geldi? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 07:36 Paylaş Dün saat 07:36 Ersen Tapan yazdı: Yazdım konuya da, hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut Dün saat 12:58 Paylaş Dün saat 12:58 Clio 3 ten yalıtım olarak daha mı iyiydi? Clio 3 için Clio serisinin en kemikli modeli derler merak ettim Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Tolga özbulut yazdı: Clio 3 ten yalıtım olarak daha mı iyiydi? Clio 3 için Clio serisinin en kemikli modeli derler merak ettim Tabiki motor sesi özellikle daha az duyuluyordu. Servet Aydın yazdı: Selam satlk mı? Sattık bitti gitti 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ersen Tapan yazdı: Tabiki motor sesi özellikle daha az duyuluyordu. Sattık bitti gitti inek içti mi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: inek içti mi Onuda yedik abi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Satılık tracer Umarım olur bu Yorum bağlantısı
Recommended Posts