İçeriğe Yönlendir

PVC Boru Kaynak Makinesi Tavsiye

Osman Nuri Köknar

Recommended Posts

Osman Nuri Köknar

Memleketteki evin işlerini yapmak için köyde usta bulamayınca babam da başlıkta yazdığım makineden istedi. Kaliteli güzel birşey alalım dedik. İnternette 2 3 markanın ürünleri satılıyor. Yorumlara ve satış oranına göre GM Cobra 0005 makinesi iyi gibi duruyor. Bu konuda tavsiyede bulunacak biri olursa daha isabetli seçim yapmış oluruz. 

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Hocam az kullanılacağı için hepsi işinizi görür. FaZla ücret vermeden almanız tavsiye olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar
5 dakika önce, Arda Bülent Güzel yazdı:

Hocam az kullanılacağı için hepsi işinizi görür. FaZla ücret vermeden almanız tavsiye olur.

Haklısınız. Zaten satılan ürünlerin fiyat aralığı 50 ile 150 lira arası değişiyor. Usta parasına makine satılıyor. 

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Boru çok önemli Ege yıldız ve pilsadan şaşmayın. Fırat ve Hakan plastik sorun çıkarmaya müsaittir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar
Bir saat önce, Mehmet Göktürk yazdı:

PVC değil PPRC olacak :)

PVC öyle makineyle felan zor :)

Hocam internette öyle yazıyordu ben de öyle yazayım dedim ama evet doğrusu PPRC  :)

Yorum bağlantısı
Ümit Kaan

Candan marka makineler iyi, makinenin yanında verilen boru makası, makine kadar önemli, candanın boru makası da kaliteli.

Yorum bağlantısı
Osman Nuri Köknar
3 saat önce, Ümit Kaan yazdı:

Candan marka makineler iyi, makinenin yanında verilen boru makası, makine kadar önemli, candanın boru makası da kaliteli.

Gedikoğlu Makinanın ürününden sipariş ettim ama bakalım nasıl olacak. 

Yorum bağlantısı
Ümit Kaan
4 saat önce, Osman Nuri Köknar yazdı:

Gedikoğlu Makinanın ürününden sipariş ettim ama bakalım nasıl olacak. 

Gedikoğlunun makineleri ve makasları da kalitelidir, işinizi görür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...