Erkan Tekin 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 merhaba arkadaşlar.. malumunuz 1 temmuz dan beri geçerli olan gişeler arası km/s sınırlandırılması var... haftasonu 3 araç karadeniz ereğliye gidicez.. Ankara gişelerden Kaynaşlı Gişeler arası kaç saatte gitmemiz gerek bilgisi olan var mı acaba ? ceza yemeyelim Yorum bağlantısı
Emre Demir 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 Trafik kurallarına uyun yeter [emoji3] 6 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 30 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2017 14 dakika önce, Emre Demir yazdı: Trafik kurallarına uyun yeter Abi tabiki kurallara uygun gidicez mesela belirli bi süresi vardır mola veririz sonra bi tık hızlanırız anlamıda 3 bin sabit gidiyorum o da 130 km diyo Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 Örneğin 210 km'lik yolu 1 saat 55 dakikadan kısa sürede geçen sürücüler, sınırı aşmış sayılacak. Sürücüye cezai işlem uygulanacak. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 Bir site şöyle diyor... Dogrumu bilmem Ankara Akıncılar Kaynaşlı, Düzce arası mesafe :228 kilometre. Ankara Akıncılar Kaynaşlı, Düzce arası süre : 2 saat 23 dakika. Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 30 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2017 Abi ben zonguldaktan 1 40 dk da gelmiş adamım [emoji23][emoji23]SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 Burda bir yanlışlık mı var yoksa benim hesabım mı hatalı 536 km lik Niğde Şanlıurfa otobanı 5 saat 21 dk imiş. Şimdi sabit 100 km ile gitsem 5 saat 36 dk yapıyor, bu hesaplamayla 102 km ile gidersem cezaya tabi oluyorum nasıl bir hesaptır ben cıkamadım işin içinden sabit 120 ile gidilse 5 saat te 600 km yol katediliyor dolayısı ile vatandaşlar hgs den önce durup beklemek zorunda kalıyorlar. Bu işin içinden cıkan varsa beri gelsin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 4 saat önce, Erkan Tekin yazdı: merhaba arkadaşlar.. malumunuz 1 temmuz dan beri geçerli olan gişeler arası km/s sınırlandırılması var... haftasonu 3 araç karadeniz ereğliye gidicez.. Ankara gişelerden Kaynaşlı Gişeler arası kaç saatte gitmemiz gerek bilgisi olan var mı acaba ? ceza yemeyelim Aracınızın ortalama hızını sıfırlayın gişeden girişte. Ortalamanız 120 geçmesin yeter. Ben İskenderundan gelirken bazen 100 bazen 130 ile geldim. Çıkışlarda 117 km ortalama ile geçtim.. Bir saat önce, Yalçın Dağlıoğlu yazdı: Burda bir yanlışlık mı var yoksa benim hesabım mı hatalı 536 km lik Niğde Şanlıurfa otobanı 5 saat 21 dk imiş. Şimdi sabit 100 km ile gitsem 5 saat 36 dk yapıyor, bu hesaplamayla 102 km ile gidersem cezaya tabi oluyorum nasıl bir hesaptır ben cıkamadım işin içinden sabit 120 ile gidilse 5 saat te 600 km yol katediliyor dolayısı ile vatandaşlar hgs den önce durup beklemek zorunda kalıyorlar. Bu işin içinden cıkan varsa beri gelsin Hangi araca göre 5 saat 21 dk. Otomobil için 120 km ortalama ile gittiğinizi düşünerek hesap yapalım. Ancak Niğde-Urfa arasında Adana çevre yolu var. Adana'nın girişinde otobandan çıkış yapıp Adana'nın çıkışında da Otobana giriş yapıyorsunuz. Arada süre sıfırlaması oluyor. Bence siz otomobil ile yolculuk yapıyorsanız ortalama hızınızı 120 geçirmeyecek şekilde hızınızı ayarlayın. Cuma günü İskenderun gişelerde Nurdağı gişelere kadar 135 km lik yolda beni sollayan 3-5 araç oldu. Otoban o kadar sakindi ki. Ama benim uykum geldi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 3 saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bir site şöyle diyor... Dogrumu bilmem Ankara Akıncılar Kaynaşlı, Düzce arası mesafe :228 kilometre. Ankara Akıncılar Kaynaşlı, Düzce arası süre : 2 saat 23 dakika. Otobanda hız sınırı ne? Otomobil mi Ticari mi? Şayet otomobil ise 120 km hız sınırı varsa 240 km yolu 120 dakikadan daha kısa sürede alırsanız radar cezası yersiniz. Ben 10 gün önce iskenderun gişelerden 117 km ortala hızla çıktım. Ceza gelmedi. 3 saat önce, Ahmet Ekici yazdı: Örneğin 210 km'lik yolu 1 saat 55 dakikadan kısa sürede geçen sürücüler, sınırı aşmış sayılacak. Sürücüye cezai işlem uygulanacak. Bu örneke nerde yazıyor ve otomobil mi yoksa ticari mi? Bu hesaba göre ben radar cezası yedim o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 https://www.haberbankam.com/otoyollarda-hiz-sinirina-2017-yili-duzenlemesi-geliyor-8919.html burada ki değerlerle sizin verdiğiniz değerler çok farklı. Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 35 dakika önce, Mehmet Kaya yazdı: Şayet otomobil ise 120 km hız sınırı varsa 240 km yolu 120 dakikadan daha kısa sürede alırsanız radar cezası yersiniz. Tam da bunu demek istiyorum Mehmet abim böyle ise sorun yok site yanlış bilgi vermiş olabilir Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 3 dakika önce, Yalçın Dağlıoğlu yazdı: Tam da bunu demek istiyorum Mehmet abim böyle ise sorun yok site yanlış bilgi vermiş olabilir Abi son mesajımdaki linkte benim dediğimi doğrular nitelikte. Zaten fizikte kural sürat=yol/zaman 120km/saat=240km/2saat Sadece kullandığımız aracın otobandaki hız sınırını bilmemiz ve ona göre ortalama hızda gitmemiz yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 2 saat önce, Erkan Tekin yazdı: Abi ben zonguldaktan 1 40 dk da gelmiş adamım SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ne dememizi bekliyorsunuz? Aferin mi dicez? 2 Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 5 dakika önce, Mehmet Kaya yazdı: Abi son mesajımdaki linkte benim dediğimi doğrular nitelikte. Zaten fizikte kural sürat=yol/zaman 120km/saat=240km/2saat Sadece kullandığımız aracın otobandaki hız sınırını bilmemiz ve ona göre ortalama hızda gitmemiz yeterli. Site yanlış yazmış bende başka sitelere de bakmayınca böyle oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 14 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Otoyolda hız limiti 132 km ama Aslında 120 ancak %10luk tolerans sollama falan içindir. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 Yok hocam her zaman, ölçüm hatası için. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 1 saat önce, Mehmet Kaya yazdı: Aracınızın ortalama hızını sıfırlayın gişeden girişte. Ortalamanız 120 geçmesin yeter. Ben İskenderundan gelirken bazen 100 bazen 130 ile geldim. Çıkışlarda 117 km ortalama ile geçtim.. Ben de bu ortalama hız ne işe yarar diye düşünürdüm. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 4 dakika önce, Hüseyin Sönmez yazdı: Ben de bu ortalama hız ne işe yarar diye düşünürdüm. ???? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 Alican Kayseri'den Ezine'ye gitmektedir. 3 saat otobanda, 2 saat bölünmüş yolda gitmiştir Arada 590 km mesafe olduğuna ve hız limitinde gittğine göre Alican kaç km şehir içi geçişinden geçmiştir? (mola verilmediğini varrsayınız). 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Temmuz 2017 Paylaş 30 Temmuz 2017 25 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: Alican Kayseri'den Ezine'ye gitmektedir. 3 saat otobanda, 2 saat bölünmüş yolda gitmiştir Arada 590 km mesafe olduğuna ve hız limitinde gittğine göre Alican kaç km şehir içi geçişinden geçmiştir? (mola verilmediğini varrsayınız). Dua etsin 360 km den fazla otobanda gitmemiş olsun yoksa ? ??? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 Tünel geçişlerinde, gişe yaklaşımlarında ve otoyol bağlantı yollarının yakınlarında, dik rampa inişlerinde ve çıkışlarında ve özellikle virajlı yollarda otoyolda da olsanız hız limitlemeleri mevcuttur. Tahminimce ortalama hız hesaplaması yapılırken tüm bu aralara denk gelen yerler belirlenen hız limitlerine göre hesaplanmıştır diye düşünüyorum. Bu da klasik 120 km hesabını zaman hesaplamasında bir süre artırmaktadır. Diye düşünüyorum. Dün Yeniçağa/Ankara arası otoyolda 120 km hız ile ortalama geldim. toplam mesafe 126 km ve ben tam 1 saat 5 dk süre ile gişelere geldim. Sonuçta bu hesaplamaların tamamı, insanoğlunun hoşuna gitmese de, insanoğlunun güvenli seyahat edebilmesi için, can ve mal kayıplarının önüne geçilebilmesi için olduğunu düşünüyorum. Kazasız belasız, cezasız sürüşler dilerim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 15 saat önce, Mehmet Kaya yazdı: https://www.haberbankam.com/otoyollarda-hiz-sinirina-2017-yili-duzenlemesi-geliyor-8919.html burada ki değerlerle sizin verdiğiniz değerler çok farklı. Bu linkteki verilerin kaynağı sağlammı ? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 Daha yeni Karabük'ten Ankara'ya geldim. Otobanda ortalama 120 km hız 20 dk kadar restorant da mola verdik. Kaç saatte geçtiğimi bilmiyorum. Hesaplamadım Gerede gişelerden kazan gişelere geldim. Şimdi aklımın almadığı olay şu. Akıncılar gişesinden yaklaşık 10 km önce trafik polisi radar arabasının radar kontrolü yaptığı. Şimdi bu durumda diyelim ki ben otobanda süre den dolayı ceza yedim bir de radar dan her ikisi de mi geçerli olacak? Yada otoban süreden dolayı ceza almadın normal seyir ama trafik araç radarından ceza aldın. Bu nasıl bir sistemdir. Madem bi uygulama yapıyorsunuz her iki taraftan da ceza uygulamaya çalışmayın veya bu milleti enayi yerine koyup ondan ceza kesemeden bundan keseyim demeye getirmeyin. Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 sanki yukarıda ki linkteki veriler de hata var gibi. aşağıdaki fotoya bakın karşılaştırın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts