İçeriğe Yönlendir

Güvenilir Oto Ekspertiz Firması Arıyorum

Volkan Ceneviz

Recommended Posts

Volkan Ceneviz

merhaba forum üyeleri güvendiğiniz emin olduğunuz ekspertiz firmaları hangisi şimdiye kadar şikayet duymadığınız. Mesela giresunda araç baktıracağım nereyi kimi tavsiye edersiniz pilot garage firması nasıldır. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
On 30.07.2017 at 20:59, Volkan Ceneviz yazdı:

merhaba forum üyeleri güvendiğiniz emin olduğunuz ekspertiz firmaları hangisi şimdiye kadar şikayet duymadığınız. Mesela giresunda araç baktıracağım nereyi kimi tavsiye edersiniz

Yok maalesef... 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Expertiz firmalarının tek elle tutulur yanı,Kaza, boya, değişen varmı ona baktırmaktır. Onda da çoğu yanılıyor. Ellerindeki boya makinası ne derse onu söylüyorlar. Oralara verilecek parayı aklı başında bir kaportacıya ve motor ustasına vermek en güzeli. Hele hele dyno tam bir fasofiso bana göre. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil
On 30.07.2017 at 20:59, Volkan Ceneviz yazdı:

merhaba forum üyeleri güvendiğiniz emin olduğunuz ekspertiz firmaları hangisi şimdiye kadar şikayet duymadığınız. Mesela giresunda araç baktıracağım nereyi kimi tavsiye edersiniz pilot garage firması nasıldır. 

Giresunluyum oralarda expertiz yapan firma varmı hiç bilmiyorum, büyükşehirlerin dışında adam akıllı expertiz firması bulamazsınız en iyisi yetkili servise götürmek olur,hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Giresun sanayide kuzenim var Ford parçacısı Şehitoğlu rot balansın tam karşısı, Ramazan Kılıç. Selamımı söyleyin iyi bir ustaya yönlendirsin :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Yeni eksper firmaları açıldı Giresun'a.Ama bana pek güven veren yerler değil. Araç Ford ise servise gösteririz. Ali Eren hocama araç alırken öyle yapmıştık.

Hiç olmazsa Bulancak ve Ordu'da daha iyi denebilecek eksper firması mevcut.

Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz
2 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Giresun sanayide kuzenim var Ford parçacısı Şehitoğlu rot balansın tam karşısı, Ramazan Kılıç. Selamımı söyleyin iyi bir ustaya yönlendirsin :)

keşke 1 gün önce yazsaymışsınız :/ 

2 dakika önce, Mehmet Pınar yazdı:

Yeni eksper firmaları açıldı Giresun'a.Ama bana pek güven veren yerler değil. Araç Ford ise servise gösteririz. Ali Eren hocama araç alırken öyle yapmıştık.

Hiç olmazsa Bulancak ve Ordu'da daha iyi denebilecek eksper firması mevcut.

ilginize teşekkür ederim ancak iki tane ekspertize götürdüm parama acıyorum resmen çöpe attım olanı olmayanı doğru düzgün anlamadılar kimi kaportadan anlamadı kimi motorun üflemesine conta yanıklarına vs. bakmadı yani kimse düzgün iş yapmıyor ve çok belli acemi oldukları buradan yaşadığım sorunları bu kusuru yazıyorum herkese ibret olsun siz siz olun alacak olduğunuz aracın marka modeli ne ise o markada yoğun ve tecrübeli ustaya gösterin gerisi hikaye dyno testi imiş yok kurumsal firmalarmış gerçekten boş giden parama acıyorum aracıma aksesuar taktırıp yada yakıt alıp gezseymişim 

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Yeni açılan bir firmayı dün önünden geçerken gördüm, resmen merdivenaltı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...