İçeriğe Yönlendir

Fiesta V - Sony Teyp Arızası

Onur Bulut

Recommended Posts

Onur Bulut
(düzenlendi)

Yeni aldıgım Sony teyp bagladım.Işıklar var ama görüntü yok.Bu teyplerde bu gibi sorunlar oluyormu ? Tamiri falan olurmu ? Nasıl bir yol izlemeliyim ?

293j1E.jpg

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Özalp

Forumda bu teybi komple söküp takma ve temizleme ile ilgili bir konu var bir de teyp çalışıyor sadece bilgi ekranı mı gelmiyor

Yorum bağlantısı
Onur Bulut
3 dakika önce, Ahmet Özalp yazdı:

Forumda bu teybi komple söküp takma ve temizleme ile ilgili bir konu var bir de teyp çalışıyor sadece bilgi ekranı mı gelmiyor

Normalde teyp kodunu girmem gerek bu esnada yeni taktigim icin kontaktan kontrolunu yaptim kontakla beraber devreye girip cikiyor.İsiklar yanip sonuor.Bilgi ekranında hiç görüntü yok.:(

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Geçmiş olsun kardeşim aldığın kişi ile iletişime geç teybi ver paranı geri al ama uyguna aldıysan hallettiririz bir ara sıkma canını.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut
59 dakika önce, Mert Keçeci yazdı:

Geçmiş olsun kardeşim aldığın kişi ile iletişime geç teybi ver paranı geri al ama uyguna aldıysan hallettiririz bir ara sıkma canını.

Kardeşim görüştüm adamla galerici zaten getir teybi yaptırırız falan dedide yarın gidicem.Bu teyplerde bole sorunlar oluyormu ? Şaşırdım dogrusu tamiri ne kadar tutar bunun ?

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Tamir için para isterlerse sakın verme getir bigün açar bakarız arkadan led değişimiyle kurtulur belki olmadı çankayada 20-30tl yaptırırız.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Led işi değil bu.. 

Panel hattında bir şeyler vardır yada panel bozuktur. Sonuçtan haberim olsun. bende panel vardı galiba. 

Uyar veya uymaz bilmem ama bakarız.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ekin Güney

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-sony-teyp-c-max-mp3-bluetoot-416230758/detay

bu teypten al kardeşim buda direksiyon kumandana direk uyuyor çerçevesinin bu şekilde olmasına dikkat et. Aldığın teybi yaptırsanda izmir gibi çok güneşli bir memlekette ekranı görmekte güçlük çekebilirsin. Benim eski aracımda bu teyplerin hepsinden kullandım en mem nun kalacağın bu model hem ses bakımından ben görüntü bakımından.ilan örnektir.

Yorum bağlantısı
Onur Bulut
On 09.08.2017 at 18:21, Mehmet Ozyurek yazdı:

Led işi değil bu.. 

Panel hattında bir şeyler vardır yada panel bozuktur. Sonuçtan haberim olsun. bende panel vardı galiba. 

Uyar veya uymaz bilmem ama bakarız.. 

Abi sanırım sorun ekranda başka bir arızası yokmuş. Sizdeki panel ön kısım için olanmı ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Abi sanırım sorun ekranda başka bir arızası yokmuş. Sizdeki panel ön kısım için olanmı ?

Evet. Bakacağım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...