Sezer Ercan 15 Ağustos 2017 Paylaş 15 Ağustos 2017 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar. Aracıma bindim ışıkları felan yaktım gösterge aydınlatması yanmıyor. Işık ayarlama tuşunun içi kirlenmiş ara sıra sapıtuyordu diye onunla oynadım tepki gelmedi söktüm düz kontak yaptım yine yanmadı. Sigorta kutusunda küçük sigortaları kontrol ettim onlardada birşey yok. Büyük kare gibi olan sigortalara bakmadım onları nasıl bakıcagımı bilmiyorum. Yada sorun nerde olabilir birden gitti. 16 Ağustos 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 15 Ağustos 2017 Paylaş 15 Ağustos 2017 Far anahtarını sök, anahtara giren kablo soketinin sağ üst köşedeki park ve gösterge girişi. Muhtemelen gevşektir. Sıkıştıracak vir şey yapmalısın. Soketi sökersen zaten anlarsın ne demek istediğimi. Yuvadaki dişi termallerin ağzı gevşiyor temassizlik yapıyor. Bütün sorun bu 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 15 Ağustos 2017 Paylaş 15 Ağustos 2017 Benzer durum fiestada başıma gelmişti parklarınız yanıyor mu dikkat ettiniz mi? Yorum bağlantısı
Sezer Ercan 15 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2017 2 saat önce, Derviş Dursun yazdı: Far anahtarını sök, anahtara giren kablo soketinin sağ üst köşedeki park ve gösterge girişi. Muhtemelen gevşektir. Sıkıştıracak vir şey yapmalısın. Soketi sökersen zaten anlarsın ne demek istediğimi. Yuvadaki dişi termallerin ağzı gevşiyor temassizlik yapıyor. Bütün sorun bu Hocam öncelikle demin yola çıktım tünelde yandı eve geldim bir kaö kere kapa aç yaptım 3. Seferde yanmamaya başladı devam ettim tık yok. Sonra sizin dediginizi yaptım sag üstteki kablo soketi gevşemiş açılmış. Oraya kabloyla düz kontak yaptım far açık kalma sesi ötüyor. Ve gösterge yandı tekrardan. Kabloyu çıkardım tekrar temas ettirdim yandı 3. Ye yaptım söndü şimdi yapıyorum yapıyorum yanmıyor. Direk düz kontak yapmama ragmen yanmıyor bazen yanıyor. Yani şu an sorun far ananhtarında sigortada degil o zaman nereden? 2 saat önce, Erdem Dertsiz yazdı: Benzer durum fiestada başıma gelmişti parklarınız yanıyor mu dikkat ettiniz mi? Evet hocam parklarda yanmıyor ama sorun far anahtarında degil benimkinde bi önceki mesajda anlattım durumu Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 15 Ağustos 2017 Paylaş 15 Ağustos 2017 Bence sorun dediğim soketteki dişi termalde. Üstten yada alttan araya ince bişey sokup sıkışmasını sağlarsan sorun çözülür Yorum bağlantısı
Sezer Ercan 15 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2017 2 dakika önce, Derviş Dursun yazdı: Bence sorun dediğim soketteki dişi termalde. Üstten yada alttan araya ince bişey sokup sıkışmasını sağlarsan sorun çözülür İşte hocam oraya kalın bakır kablo soktum aktif hale geliyor dıt dıt ses çıkıyor ilk seferinde yandı sonra 3. 4 9 denemede yanmadı aynı şekilde yapmama ragmen soketide düzelttim zaten kenara sıkışmış bi ucu açılmış ama düzekttim ve düz kabloyla kontak yaptım ilk sefer oldu sonra olmadı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ağustos 2017 Paylaş 15 Ağustos 2017 Plaka lambası da yanmıyordur. Sigorta atmıştır. Çok kurcalamayın. Doğru sigortayı bulun. Yorum bağlantısı
Sezer Ercan 15 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2017 5 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Plaka lambası da yanmıyordur. Sigorta atmıştır. Çok kurcalamayın. Doğru sigortayı bulun. Hocam sizin paylaştıgınız teknik kitapta ışılklandırmayla ilgili sigortalar kaputun altındaki kutuda degil başka bir yerde ana sigorta kutusu olarak geçiyor o nerede acaba ? Yorum bağlantısı
Sezer Ercan 16 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2017 Tamamdır abilerim sagolun ana sigorta kutusunsaki sigorta açar açmaz gözüme çarptı dışardaydı hafif gevşemiş yerinden araba her zıpladıgında temas edip geri çıkıyomuş onu bastırdım düzeldi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ağustos 2017 Paylaş 16 Ağustos 2017 Tamamdır abilerim sagolun ana sigorta kutusunsaki sigorta açar açmaz gözüme çarptı dışardaydı hafif gevşemiş yerinden araba her zıpladıgında temas edip geri çıkıyomuş onu bastırdım düzeldi. Geçmiş olsun. Sevindim. Oksitlenmiş de olabilir. Wd40 sıkın az bişey. Ama çok az. Yorum bağlantısı
Recommended Posts