Lemi Sam 8 Eylül 2017 Paylaş 8 Eylül 2017 Merhabalar, aracıma şişe tipi hidrolik bir kriko almak istiyorum. bu konuda bir marka tavsiyesi olan var mı acaba, yardımcı olabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Eylül 2017 Paylaş 8 Eylül 2017 (düzenlendi) Neden şişe tipi hidrolik? Piyasadaki ürünlerin çoğu Çin malı ve şişe tipi olanlar daha çabuk bozuluyor. 8 Eylül 2017 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi İmlâ Yorum bağlantısı
Kani Kaya 9 Eylül 2017 Paylaş 9 Eylül 2017 ben olsam cırcırlı olanları tercih ederim... Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Eylül 2017 Paylaş 9 Eylül 2017 Mekanik makas tipi olanları tercih edin hidrolik uzun ömürlü değil sızdırırma halinde gerektiği anda fayda sağlamıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2017 Paylaş 9 Eylül 2017 nerede ne amaçla kullamılacak hangi zeminde ne kadar süre Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2017 Paylaş 10 Eylül 2017 Araç lastiği patladığı, indiği zaman hidrolik şişe kriko aracın altına girmiyor. Boyu uzun kalıyor. Mondeo Mk2'de tecrübe edindim. Makas tipi kriko öneririm. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Makas tipi yorucu. Yok mu lastik inince altına girecek, yıllarca bozulmayacak bir ürün. Bendeki makas tipi bozuldu. Sanırım hiç yağlamadığım için diş yedi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Makas tipi yorucu. Yok mu lastik inince altına girecek, yıllarca bozulmayacak bir ürün. Bendeki makas tipi bozuldu. Sanırım hiç yağlamadığım için diş yedi Şişe kriko hidrolik olanlardan diyecegimde yuksekligi kurtarmaz. Körük tipler var bir de onlarda çok tuzlu. 18 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Timsahlar iş görebilir ama sağlamlık durumunu bilmiyorum, aklıma soktun şimdi bak Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Timsahlar iş görebilir ama sağlamlık durumunu bilmiyorum, aklıma soktun şimdi bak bagaja girecek bir şey olmalı hadi makas tipi olsun. Ama hangi marka. İnternettekileri bence birbirinin kopyası ve hepsi dandik gibi geliyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Makas tipine arabanın bijonu ile aynı boyda bijon kaynattırıyorsun, bir tane de lokma kolu tamamdır. Çok mu beyaz yakalısın, o zaman somun sökme gezdiricen bagajda Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Makas tipine arabanın bijonu ile aynı boyda bijon kaynattırıyorsun, bir tane de lokma kolu tamamdır. Çok mu beyaz yakalısın, o zaman somun sökme gezdiricen bagajda marka alalım o zaman. Şimdi cırcır anahtarıyla satıyorlar zaten. Bakındım da makas tipinden devam gibi Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) @Tansu Kalafatoğlu Focus 1 krikosu istersen adres ver göndereyim. 4 saat önce tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Aaaa teşekkür ederim. özelden yazayım abi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bagaja girecek bir şey olmalı hadi makas tipi olsun. Ama hangi marka. İnternettekileri bence birbirinin kopyası ve hepsi dandik gibi geliyor küçük timsahlar da var, kutulu neli, bagaja da sığar 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Selçuk Bakış yazdı: küçük timsahlar da var, kutulu neli, bagaja da sığar Ben onlardan çok bakındım abi. Çin malları 2.3 kaldırmada arızalanıyor. İyilerde iyi para Yorum bağlantısı
Recommended Posts