İçeriğe Yönlendir

Kriko Tavsiyesi

Lemi Sam

Recommended Posts

Metin Akbal
Selçuk Bakış yazdı:

+ Bijon anahtarı ile :)

somun sökme falan vardır diye düşündüm. Krokiden çok bijonlari sökme takma yoruyor :)

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ney

Sanziman. Buldum dedin ya :exc1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

somun sökme falan vardır diye düşündüm. Krokiden çok bijonlari sökme takma yoruyor :)

Sanziman. Buldum dedin ya :exc1:

haaaaaa insanların sık sık kullandığı şey. Buldum da bana göre olmadığına karar verdim. Geri bıraktım :) 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Selçuk Bakış yazdı:

+ Bijon anahtarı ile :)

Locktite sürüp sıksaydın

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Oğuzkan Işık yazdı:

Locktite sürüp sıksaydın

Daysona daha yeni alıştık, o sonraki aşama :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ben, krikonun arkasına takıp çevirdiğimiz kolu şarjlı matkaba takıp kaldırıyorum. 10 saniye sürmüyor bile. Bijonları sökmek içinde arabada boru var, onu taktım mı hangi lastikçi sıkarsa sıksın sökerim. Sıkarken elimin ucuyla sıksam yeterli oluyor (tork ayarı). Boru ayrıca haydar da sayılıyor. :biggrin:

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Mahmut Yıldız yazdı:

Ben, krikonun arkasına takıp çevirdiğimiz kolu şarjlı matkaba takıp kaldırıyorum. 10 saniye sürmüyor bile. Bijonları sökmek içinde arabada boru var, onu taktım mı hangi lastikçi sıkarsa sıksın sökerim. Sıkarken elimin ucuyla sıksam yeterli oluyor (tork ayarı). Boru ayrıca haydar da sayılıyor. :biggrin:

Clio nun bijonlari nasıl sıktıysam kendi sıktığımı sokemedim + bijon anahtarı sıyırdı bijon sağlam 😅

Krikoya şarjlı vidalamanın gücü yetmedi.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Köksal Yılmaz yazdı:

Ürünü favorilere ekleyin 700 tl civarına düşüyor zaman zaman, şiddetle tavsiye ederim.

Rolson 38119 1/2" Dr. 450 mm Breaker Bar : Amazon.com.tr: Yapı Market

Bende bu var

https://www.hepsiburada.com/izeltas-1-2-t-kol-lokma-kolu-250-mm-p-HRIZL1513062250?magaza=Marka Makina

Metin Akbal yazdı:

Clio nun bijonlari nasıl sıktıysam kendi sıktığımı sokemedim + bijon anahtarı sıyırdı bijon sağlam 😅

Krikoya şarjlı vidalamanın gücü yetmedi.

Einhell 50 Nm torklu şarjlı var. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...