Metin Akbal Cumartesi 18:59 Paylaş Cumartesi 18:59 Selçuk Bakış yazdı: + Bijon anahtarı ile somun sökme falan vardır diye düşündüm. Krokiden çok bijonlari sökme takma yoruyor Tansu Kalafatoğlu yazdı: ney Sanziman. Buldum dedin ya 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 19:22 Paylaş Cumartesi 19:22 Metin Akbal yazdı: somun sökme falan vardır diye düşündüm. Krokiden çok bijonlari sökme takma yoruyor Sanziman. Buldum dedin ya haaaaaa insanların sık sık kullandığı şey. Buldum da bana göre olmadığına karar verdim. Geri bıraktım 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cumartesi 20:34 Paylaş Cumartesi 20:34 Motora kedi girmis sesini sanziman sanmis 😂 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 09:49 Paylaş Dün saat 09:49 Selçuk Bakış yazdı: + Bijon anahtarı ile Locktite sürüp sıksaydın 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Locktite sürüp sıksaydın Daysona daha yeni alıştık, o sonraki aşama 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ben, krikonun arkasına takıp çevirdiğimiz kolu şarjlı matkaba takıp kaldırıyorum. 10 saniye sürmüyor bile. Bijonları sökmek içinde arabada boru var, onu taktım mı hangi lastikçi sıkarsa sıksın sökerim. Sıkarken elimin ucuyla sıksam yeterli oluyor (tork ayarı). Boru ayrıca haydar da sayılıyor. 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: Ben, krikonun arkasına takıp çevirdiğimiz kolu şarjlı matkaba takıp kaldırıyorum. 10 saniye sürmüyor bile. Bijonları sökmek içinde arabada boru var, onu taktım mı hangi lastikçi sıkarsa sıksın sökerim. Sıkarken elimin ucuyla sıksam yeterli oluyor (tork ayarı). Boru ayrıca haydar da sayılıyor. Clio nun bijonlari nasıl sıktıysam kendi sıktığımı sokemedim + bijon anahtarı sıyırdı bijon sağlam 😅 Krikoya şarjlı vidalamanın gücü yetmedi. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ürünü favorilere ekleyin 700 tl civarına düşüyor zaman zaman, şiddetle tavsiye ederim. Rolson 38119 1/2" Dr. 450 mm Breaker Bar : Amazon.com.tr: Yapı Market Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Ürünü favorilere ekleyin 700 tl civarına düşüyor zaman zaman, şiddetle tavsiye ederim. Rolson 38119 1/2" Dr. 450 mm Breaker Bar : Amazon.com.tr: Yapı Market Bende bu var https://www.hepsiburada.com/izeltas-1-2-t-kol-lokma-kolu-250-mm-p-HRIZL1513062250?magaza=Marka Makina Metin Akbal yazdı: Clio nun bijonlari nasıl sıktıysam kendi sıktığımı sokemedim + bijon anahtarı sıyırdı bijon sağlam 😅 Krikoya şarjlı vidalamanın gücü yetmedi. Einhell 50 Nm torklu şarjlı var. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts