Tamer Olcay Çiçek 1 Ekim 2017 Paylaş 1 Ekim 2017 (düzenlendi) Öncelikle herkese iyi pazarlar iyi tatiller Ford Focus 2.5 2011 model aracıma daha önceden 225 40 18 lastiklerle 18inç ST jant taktım ve attıktan sonra araçım bariz yükseldi görüntü ve araçın yol tutuşu konfor vs için aracıma spor yay taktırmayı düşünüyorum Vogtland markanın 3.5 cm yayları hakkında görüş ve öneriniz nasıl olur.. 10 Ekim 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 1 Ekim 2017 Paylaş 1 Ekim 2017 Dizel için Vogtland, benzinli için Eibach önerilir. Sizin aracınız dizel mi benzinli mi ? Kendi benzinli aracımda 3,5 luk Eibach kullanmıştım. Başarılıydı. Konfor kaybı olabilecek minimum düzeydeydi. Ön arka eşit derecede alçalmıştı. Benzinli 2.5 kasa Focus için tavsiye edebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 1 Ekim 2017 Yazar Paylaş 1 Ekim 2017 39 dakika önce, Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Dizel için Vogtland, benzinli için Eibach önerilir. Sizin aracınız dizel mi benzinli mi ? Kendi benzinli aracımda 3,5 luk Eibach kullanmıştım. Başarılıydı. Konfor kaybı olabilecek minimum düzeydeydi. Ön arka eşit derecede alçalmıştı. Benzinli 2.5 kasa Focus için tavsiye edebilirim. 1.6 TDCİ 110 hp Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Ekim 2017 Paylaş 1 Ekim 2017 Vogtland in dizel için olanını tevsiye edecek bu konuya gelen herkes 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 1 Ekim 2017 Paylaş 1 Ekim 2017 megane da kullandım ben vogtland 3.5 cm orjinal yayından konforluydu 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 1 Ekim 2017 Paylaş 1 Ekim 2017 4 saat önce, Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Dizel için Vogtland, benzinli için Eibach önerilir. Sizin aracınız dizel mi benzinli mi ? Kendi benzinli aracımda 3,5 luk Eibach kullanmıştım. Başarılıydı. Konfor kaybı olabilecek minimum düzeydeydi. Ön arka eşit derecede alçalmıştı. Benzinli 2.5 kasa Focus için tavsiye edebilirim. Kim öneriyor bu dizel için şu benzinli için diye ? Her yayın kodu mevcut dizel motorlar agır olduğu için benzinli araca dizel yay takılırsa ön biraz daha düşer. Aldığınız yayın kod numarasından kontrol edebilirsiniz . Kıyaslama sertlik yumuşaklığa göre olurki her yayın farklı karakteristik özellikleri var. Vogtland biraz daha sertken Eibach yumuşaktır. Focus'a Eibach Prokit alın. Konfor kaybı olmaz. Bende Eibach prokit mevcut. Orijinal yayından daha konforlu tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 1 Ekim 2017 Paylaş 1 Ekim 2017 On 01.10.2017 at 19:07, Onur Bulut yazdı: Kim öneriyor bu dizel için şu benzinli için diye ? 2011-2012 yıllarında 2.5 focusum için yay araştırdığımda forumun ortak görüşü böyleydi. Benzinli araç için Eibach öneririm. Bahsettiğim 2.5 kasa focus içindir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ulupınar 26 Ekim 2017 Paylaş 26 Ekim 2017 bende aracıma st dönüşüm yapıyoru. bu dediniz yayları takınca vizeden geçiyormu. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 26 Ekim 2017 Paylaş 26 Ekim 2017 5 saat önce, Mehmet Ulupınar yazdı: bende aracıma st dönüşüm yapıyoru. bu dediniz yayları takınca vizeden geçiyormu. Tüv onaylı vizeden geçiyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts