İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - ELM327 Tavsiyesi

Çağlar Kaya

Recommended Posts

Çağlar Kaya

Arkadaşlar araba bugün motor arızası verdi. Arabada farkedilir her hangi bir şey olmadı. 10 saniye kaldı sonra geçti uyarı 2 sene öncede aynı uyarı çıkmıştı. Bir tane ELM327 cihazı almayı düşünüyorum. Hangisinden önerirsiniz Ford için. Uygun fiyatlı bir şey arıyorum. Teşekkürler

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Ben 1-2 dolarlik bir bluetooth elm almistim. Hala kullaniyorum. Torque programi ile birlikte hatalar gorulebiliyor ve silinebiliyor. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
Onur Çelebi
Çağlar Kaya

Deneyen varsa.bu cihazdan sipariş gecicem

Yorum bağlantısı
Çağlar Kaya

Siparişi geçtim. :) Hayırlısı artık

Yorum bağlantısı
Misafir

konu takip,ürün incelemenizi sabırsızlıkla bekliyorum.duruma göre sipariş vereceğim bende.

Yorum bağlantısı
Çağlar Kaya

Ürün kargoda bekliyorum bakalım :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Çağlar Kaya

Cihazım geldi :))) 04f5eed66e1da9a99a12c583289756b6.jpga4b8c1204ebe366c476332338c94de2a.jpg

Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız
Cihazım geldi [emoji4])) 04f5eed66e1da9a99a12c583289756b6.jpga4b8c1204ebe366c476332338c94de2a.jpg

Merhaba. Cihazi deneme sansiniz oldu mu? Forscan calisiyor mu? Birde modifiyeli kablodan bahsediliyor. Buda zannederim yazilima mudahaleler icin gerekli bir cesit kablo. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Tesekkurler.
Yorum bağlantısı
Çağlar Kaya

Merhaba. Cihazi deneme sansiniz oldu mu? Forscan calisiyor mu? Birde modifiyeli kablodan bahsediliyor. Buda zannederim yazilima mudahaleler icin gerekli bir cesit kablo. Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi? Tesekkurler.
Evet cihaz modifiyeli. Forscan ve elmconfig ile denedim süper hızlı bir cihaz diğer bluetooth elm327 ler gibi değil gayet hızlı. Forscan ile detaylı biraz kurcaladim program zaten Türkçe. Arabadaki modülleri tek tek buluyor. Ama neyin ne olduğunu bilmediğim. İçin hiç değişiklik yapıp uygulamadim. Bununla ile pek Türkçe kaynak yok maalesef.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
4 dakika önce, A. Yıldırım Yıldız yazdı:

Modifiyeli dedikleri bu resimde görünen zaten. Biri Hs diğeri Ms. Gem ve Hec modülünü ayrı modlarda çalıştırıyor anahtar sayesinde..

Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız
Modifiyeli dedikleri bu resimde görünen zaten. Biri Hs diğeri Ms. Gem ve Hec modülünü ayrı modlarda çalıştırıyor anahtar sayesinde..

Anladim. Bilgi icin cok tesekkur ederim.
Evet cihaz modifiyeli. Forscan ve elmconfig ile denedim süper hızlı bir cihaz diğer bluetooth elm327 ler gibi değil gayet hızlı. Forscan ile detaylı biraz kurcaladim program zaten Türkçe. Arabadaki modülleri tek tek buluyor. Ama neyin ne olduğunu bilmediğim. İçin hiç değişiklik yapıp uygulamadim. Bununla ile pek Türkçe kaynak yok maalesef.

Tesekkur ederim. Sizin satin aldiginiz link bir onceki sayfada verilen aliexpress linki miydi acaba? Veya baskaysa linki paylasir misiniz?
Yorum bağlantısı
Çağlar Kaya

VINT-TT55501 ELM327 USB V1.5 için modifiye Ford ELMconfig CH340 25K80 çip HS-CAN/MS-CAN
http://s.aliexpress.com/fy2YbumA
(from AliExpress Android)

Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız

Tesekkur ederim Caglar bey.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı

Kapilarin hareket edince otomatik kilitleme ve hiz asim uyarisi icin siparis verecegim bu ozellikler icin bilgi verebilirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Çağlar Kaya

Bahsettiğiniz özellikler var. Ama.nereden yapılıyor bende bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Onur Çelebi
2 saat önce, Can Kan yazdı:

Kapilarin hareket edince otomatik kilitleme ve hiz asim uyarisi icin siparis verecegim bu ozellikler icin bilgi verebilirmisiniz?

Benim sipariş verdiğim ELM cihazı geldi geçen gün hemen kapı kilitlenmesi ve parkların "gündüz farı gibi" sürekli yanmasını aktif ettim. Kolay aslında bunları aktif etmek, youtube'da bir sürü anlatım videosu var. Biraz ingilizceniz varsa çoğu şeyi yapabilirsiniz.

Türkçe olarak şöyle bir kaynak var:

İngilizce ise bir sürü :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
On 15.11.2017 at 14:40, Çağlar Kaya yazdı:

VINT-TT55501 ELM327 USB V1.5 için modifiye Ford ELMconfig CH340 25K80 çip HS-CAN/MS-CAN
http://s.aliexpress.com/fy2YbumA
(from AliExpress Android)

Çağlar bey bende bu kablodan sipariş geçtim.cd falan oluyor mu içerisinde yoksa tak calistirmi? Bilgi verebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Merhaba 

Ben olaya dahil olmak istiyorum. benim aracımda bazı özelikler var, özelikle gösterge panelinde. Benim yakıt tüketim ve menzil bilgilerim kapatılmış. Hyundai modellerinde bu gösterge bilgilerini açmaya yönelik bir çözüm varmı. Bu tip bir kablo benimde işimi çözermi. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...