Ersev Kaya 26 Ekim 2017 Paylaş 26 Ekim 2017 Arkadaşlar hepinize hayırlı günler dilerim öncelikle. Aracım 2006 focus trend. Saat 9 dakika geri kalmış durumda. Saatini ayarlamak istiyorum ama bir türlü nereden yapıldığını bulamadım. Teyp 6000CD. Teypteki saat mi yol bilgisayarında gözüküyor, yol bilgisayarındaki mi teypte gözüküyor anlamadım. Bu konu da yardımcı olamadı. Servise de gitmedim. Bir el atarsanız ayarlayalım şu saati. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ekim 2017 Paylaş 26 Ekim 2017 Galiba menü tuşuna uzun basınca ayarlar kısmı geliyordu. Teybi ayarlarsanız yol bilgisayarı da ayarlanır.. Yorum bağlantısı
İSMAİL ASLAN 26 Ekim 2017 Paylaş 26 Ekim 2017 Bizim 2.5 kasa sinyal kolundan ayarladım geçen gün kontağı açtıktan sonra menüye gir oradan bulursun diye umuyirum... Teyp ve yol bilgisayarı saati aynı oradan ayarlanir. Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 26 Ekim 2017 Paylaş 26 Ekim 2017 Makyajsiz olan teypten ayarlaniyor ama nasil oldugunu hatirlamiyorum. Biraz gicik bir durum vardi ama sanki Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 26 Ekim 2017 Paylaş 26 Ekim 2017 Cd çalar üzerinde saat tuşu (clock) varsa, önce o tuşa daha sonra sağ sol ok ve ses düğmesiyle ayarlanıyor olması lazım. Tabi her 6000CD birbiriyle aynı ise. Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 27 Ekim 2017 Yazar Paylaş 27 Ekim 2017 12 saat önce, Nihat Palolu yazdı: Cd çalar üzerinde saat tuşu (clock) varsa, önce o tuşa daha sonra sağ sol ok ve ses düğmesiyle ayarlanıyor olması lazım. Tabi her 6000CD birbiriyle aynı ise. Çok teşekkür ederim. Bu kadar basit olduğunu bilmiyordum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts