Halil Tepe 3 Kasım 2017 Paylaş 3 Kasım 2017 (düzenlendi) Merhaba aranıza yeni katıldım,aracım 2005 collection focus benzinde tekleme, sabahları benzinde stop etme sorunum vardı tamircim benzin pompasindan yapabilir dedi ama öncelikli benzin filtresi ni değiştirelim dedi değiştirdi sorun yine aynı dün itibariyle pompa değişimine gittik 350 TL ye visteon pompa değişimine yaptık sorun yine aynı bujiler buji kabloları ve bobin değişti sorun çözülmedi.araç soğuk iken sabahları sıkıntılı yerinden kalkmıyor gaz yemiyor stop ediyor LPG ye geçene kadar akla karayı seçiyorum anlayacağınız LPG ye geçtiğinde sorun kalmiyor.tamirci aracın katolizörüne kamera ile bakacağını tıkanıklık olabileceğini söyledi.lpg de iken katalizör devre dışımı kalıyor anlamadım.araç bilgisayara bağlandığı zaman arıza vermiyor.serviste kalibrasyon oluyormuş diye duydum.bu sorun başına gelen varmı yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler ?? 12 Kasım 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yücel Metin 3 Kasım 2017 Paylaş 3 Kasım 2017 Merhaba aranıza yeni katıldım,aracım 2005 collection focus benzinde tekleme, sabahları benzinde stop etme sorunum vardı tamircim benzin pompasindan yapabilir dedi ama öncelikli benzin filtresi ni değiştirelim dedi değiştirdi sorun yine aynı dün itibariyle pompa değişimine gittik 350 TL ye visteon pompa değişimine yaptık sorun yine aynı bujiler buji kabloları ve bobin değişti sorun çözülmedi.araç soğuk iken sabahları sıkıntılı yerinden kalkmıyor gaz yemiyor stop ediyor LPG ye geçene kadar akla karayı seçiyorum anlayacağınız LPG ye geçtiğinde sorun kalmiyor.tamirci aracın katolizörüne kamera ile bakacağını tıkanıklık olabileceğini söyledi.lpg de iken katalizör devre dışımı kalıyor anlamadım.araç bilgisayara bağlandığı zaman arıza vermiyor.serviste kalibrasyon oluyormuş diye duydum.bu sorun başına gelen varmı yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler [emoji58][emoji17]Hocam geçmiş olsun.Aklıma gelenleri yazıyorum.1-boğaz kelebeği veya rolenti devir sensörü2-lpg ayarı düzgün değil ( fakir yada zengin karisimda ) beynin yakıt haritası oluşturmasına sorun yaratabilir.Çözüm: 50 -200 km benzinde binilmesi3-maf sensörü Yorum bağlantısı
Halil Tepe 3 Kasım 2017 Yazar Paylaş 3 Kasım 2017 Teşekkürler hocam boğaz kelebeği temizlendi LPG de sorun yok maf sensörü ? Sabah arabayı yürütemiyorum? 50 200 km benzinde kullanım tamam da. tamircimde aynısını söyledi Yorum bağlantısı
Yücel Metin 3 Kasım 2017 Paylaş 3 Kasım 2017 (düzenlendi) Denemektedir fayda var, aracınızı 150-200 km benzinde binin araç yakıt haritasını oluştursun. ayrıca: Maf sensörü dememin nedeni yanlış veri ile beynin yanilta bilir. Araç arıza kaydına değilde aracı kullanırken cihazda anlık verilere bakılmalı 3 Kasım 2017 tarihinde Yücel Meta tarafından düzenlendi Hata Yorum bağlantısı
Halil Tepe 3 Kasım 2017 Yazar Paylaş 3 Kasım 2017 Bir saat önce, Yücel Meta yazdı: Denemektedir fayda var, aracınızı 150-200 km benzinde binin araç yakıt haritasını oluştursun. ayrıca: Maf sensörü dememin nedeni yanlış veri ile beynin yanilta bilir. Araç arıza kaydına değilde aracı kullanırken cihazda anlık verilere bakılmalı Teşekkürler Yücel bey denemekte fayda var Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2017 Paylaş 3 Kasım 2017 Keşke daha önce yazsaydınız.. Boşa masraf etmişsiniz.. Şu konuyu okuyun.. 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 3 Kasım 2017 Paylaş 3 Kasım 2017 Bu benzin pompasının değişimi çok gereksiz olmuş. Önce ustayi değiştirin. Siz denildiği gibi ilk bakılacak olan maf a bakın. Yorum bağlantısı
Halil Tepe 3 Kasım 2017 Yazar Paylaş 3 Kasım 2017 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Keşke daha önce yazsaydınız.. Boşa masraf etmişsiniz.. Şu konuyu okuyun.. Teşekkürler Mehmet bey iyi bir LPG servisine gitmem gerekli çok sağolun. Bir saat önce, Serkan Aktay yazdı: Bu benzin pompasının değişimi çok gereksiz olmuş. Önce ustayi değiştirin. Siz denildiği gibi ilk bakılacak olan maf a bakın. Usta iyide ilk defa başına gelen birşey pompa değişimleriyle hallediliyordu akşam 3 saat beraber uğraştık başında 1 gün önce aynı araçta şahit olduk pompa değişti işlem tamam çıkacak para var napalım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2017 Paylaş 3 Kasım 2017 13 dakika önce, Halil Tepe yazdı: Teşekkürler Mehmet bey iyi bir LPG servisine gitmem gerekli çok sağolun. Önce 100-150 benzinde kullanıp test edin.. araç düzelince gidin. Yorum bağlantısı
Halil Tepe 3 Kasım 2017 Yazar Paylaş 3 Kasım 2017 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Önce 100-150 benzinde kullanıp test edin.. araç düzelince gidin. Bu şekilde kullanmam motor aksamina zarar vermez mi sabah sogukken bir adım gidemiyorum ancak ısınınca o da süratlenmede vites değiştirirken araç kendini kapatıyor gaz kesiliyor sonra yine açiliyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2017 Paylaş 3 Kasım 2017 3 dakika önce, Halil Tepe yazdı: Bu şekilde kullanmam motor aksamina zarar vermez mi sabah sogukken bir adım gidemiyorum ancak ısınınca o da süratlenmede vites değiştirirken araç kendini kapatıyor gaz kesiliyor sonra yine açiliyor % 95 ihtimalle doğru tahmin ettiğimiz bir sorunla karşı karşıyasınız. Tahminimiz doğru ise sorun yaşamayacaksınız. Risk almak istemiyorsanız, aracı ısınmadan yürütmeyin. 3 dakika önce, Halil Tepe yazdı: ancak ısınınca o da süratlenmede vites değiştirirken araç kendini kapatıyor gaz kesiliyor sonra yine açiliyor Araç ısınınca da sorun yaşıyor musunuz.. ? Yorum bağlantısı
Halil Tepe 3 Kasım 2017 Yazar Paylaş 3 Kasım 2017 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: % 95 ihtimalle doğru tahmin ettiğimiz bir sorunla karşı karşıyasınız. Tahminimiz doğru ise sorun yaşamayacaksınız. Risk almak istemiyorsanız, aracı ısınmadan yürütmeyin. Araç ısınınca da sorun yaşıyor musunuz.. ? Isınınca sorun dediğim gibi vites geçişlerinde yığılma.sabah ilk çalışma da rölantide stop etme yani benzinde tekleme li kullanım ısınmadan gaza geçmeden yürümüyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2017 Paylaş 3 Kasım 2017 Araç soğukken, Silindir kompresyonlarını ölçtürün, sorun yıksa buji kablonuzu değiştirin.. Düzelmez ise aracı 100-150 km benzinde kullanın, bunu yapınca düzelir ise lpg kalibrasyonu yaptırın.. Yorum bağlantısı
Halil Tepe 3 Kasım 2017 Yazar Paylaş 3 Kasım 2017 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Araç soğukken, Silindir kompresyonlarını ölçtürün, sorun yıksa buji kablonuzu değiştirin.. Düzelmez ise aracı 100-150 km benzinde kullanın, bunu yapınca düzelir ise lpg kalibrasyonu yaptırın.. Dediğiniz gibi benzinde kullanıp LPG kalibrasyonu şart ilgi ve alakaniz için çok teşekkürler Mehmet bey inşallah sorun çözülür Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 3 Kasım 2017 Paylaş 3 Kasım 2017 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Araç soğukken, Silindir kompresyonlarını ölçtürün, sorun yıksa buji kablonuzu değiştirin.. Düzelmez ise aracı 100-150 km benzinde kullanın, bunu yapınca düzelir ise lpg kalibrasyonu yaptırın.. mehmet abi akü kutup başını geceden söküp sabah taksa 150 km geçse daha iyi olmaz mı? Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 Kasım 2017 Paylaş 3 Kasım 2017 Bozuk lpg kalibrasyonu enjeksiyonları bile değiştittirir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2017 Paylaş 3 Kasım 2017 mehmet abi akü kutup başını geceden söküp sabah taksa 150 km geçse daha iyi olmaz mı?Daha iyi olur. Daha kısa sürede oturur loglar 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 Kasım 2017 Paylaş 3 Kasım 2017 6 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Keşke daha önce yazsaydınız.. Boşa masraf etmişsiniz.. Şu konuyu okuyun.. Konu çok verimli imiş keşke daha fazla kullanıcı yorumu yapılsaymış. 1 Yorum bağlantısı
Halil Tepe 3 Kasım 2017 Yazar Paylaş 3 Kasım 2017 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Daha iyi olur. Daha kısa sürede oturur loglar An itibariyle akü kutup başlarını da söktüm pazar akşamına kadar böyle kalacak sürekli benzinde kullanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Halil Tepe 6 Kasım 2017 Yazar Paylaş 6 Kasım 2017 On 03.11.2017 at 21:14, Halil Tepe yazdı: An itibariyle akü kutup başlarını da söktüm pazar akşamına kadar böyle kalacak sürekli benzinde kullanıyorum Çok teşekkürler Mehmet bey dediğiniz gibi sorunum çözüldü araba mermi gibi maşallah son işlem LPG kalibrasyonu kaldı 100 km sonra ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2017 Paylaş 6 Kasım 2017 Şimdi sorun : Bunu lpg ciye nasıl anlatacaksın. Ne alakası var diyecek. 1 Yorum bağlantısı
Halil Tepe 8 Kasım 2017 Yazar Paylaş 8 Kasım 2017 On 06.11.2017 at 22:26, Mehmet Ozyurek yazdı: Şimdi sorun : Bunu lpg ciye nasıl anlatacaksın. Ne alakası var diyecek. Aynen dediğiniz gibi sizden gelen mesajları okuttum ona tam dediğiniz gibi alakası yok dedi tamirciyi suçladı bana bir İzmir gözüktü LPG emmegas marka Akhisar da maalesef yok 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2017 Paylaş 8 Kasım 2017 İşiniz zor. Kafası çalışan bi lpg ci lazım size 1 Yorum bağlantısı
Halil Tepe 8 Kasım 2017 Yazar Paylaş 8 Kasım 2017 1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: İşiniz zor. Kafası çalışan bi lpg ci lazım size Doğru kafası çalışan bi LPG ci ?İzmir'deki profesyonel gibi bakalım hayırlısı ? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Acar 8 Kasım 2017 Paylaş 8 Kasım 2017 Merhabalar , benim aracımda da (2004 focus ghia ) aynı problem var yaklaşık 1 aydır . Araç sabahları benzinde çalıştığında stop edecek gibi oluyor , rolanti çıkıp iniyor tekleyerek , halk tabiri kerkinerek gidiyor gaza geçene kadar , gaza geçtiğinde hiçbir sıkıntısı yok çekişi vs herşeyi gayet normal. yolda giderken benzine aldığımda gaz yemiyor, çekmiyor geç tepki veriyor. Lpg ciye gösterdiğimde benzindeyse bizle alakalı değildir dedi , motorcuya götürdüm subablardan dedi , bir başka motorcu benzin pompasından , bir diğeri benzinde bin dedi tıkanıklık vardır diye. benzinde bindiğimde sabahları yine aynı ama motor ısınınca normal değil ama arada kerkinerek gidiyor . @Mehmet Ozyurek Kayseride ikamet ediyorum burada tavisye edebileceğiniz bir servis var mı ? nevşehir de de olsa olur şu sorundan kurtulmak için geleceğim mecbur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts