Mükremin Aktuğ 4 Kasım 2017 Paylaş 4 Kasım 2017 Arkadaşlar merhabalar Dağda taşta kullanılacak çok üzmeyecek bir pick-up ihityacımız var. Ssangyong hakkındaki, yorumlarınızı alabilirmiyim Mesela bu ilandaki araç nasıl Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 4 Kasım 2017 Paylaş 4 Kasım 2017 o fiyatlar verildikten sonra ben şahsen navara alırdım, https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-2016-nissan-navara-16000-km-manuel-tekna-dizel-4x4-494479353/detay 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2017 Paylaş 4 Kasım 2017 ağır koşula girecekse , yedek parçasını bulacağınıza öncelik verin. mesela ön sağ tabla ve amortisör lazım gibi gidip rakam ve bulunabilirlik sorgulayın Yorum bağlantısı
Tahir Ak 4 Kasım 2017 Paylaş 4 Kasım 2017 dmax öneririm yıllarca kullandık. sağlam uzun ömürlü. yine l200 de olabilir. çevremizde bacakta kullanan vardı çok yaktığı için memnun değildi yerli üretim olduğu için dmax parça uygun fiyatlı ve hızlı bulunabilme özelliği de var bakımları çok ucuz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Kasım 2017 Paylaş 4 Kasım 2017 Navara, Amarok gibi modeller dururken garip markaya yönelmek, bilemedim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2017 Paylaş 4 Kasım 2017 Yeğenimde 4x4 ü vardı galiba. Çok memnundu. Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 6 Kasım 2017 Paylaş 6 Kasım 2017 SSangyong un motoru Amarok ve D-Max hariç diğerlerinden çok daha iyi,Direk Mercedes Benz in bloğu mevcut,özellikleri ve sürüşü de fena değil .D-Max ın motoru yıllardır var ve arazi performansı diğerlerine nazaran bi tık daha önde,Şehir içi de kullancaksanız Amarok olabilir. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 6 Kasım 2017 Paylaş 6 Kasım 2017 Bu aracın eski modellerini kullanan birkaç tanıdığım var. Hatta bu kasası yeni çıktığında türkiyeye gelmeden siparişini veren bile var tanıdıklardan. Gayet memnunlar. Parçaları sanıldığı kadar pahalı değil diyorlar. Japon araçlar gibi (L200,Navara v.s.) parçaları pahalı değil diyor kendileri. Motor zaten mercedes e üretilen motorun aynısı bu aracı kullananlar bilir zaten. Şanzımanda sanırım aynıydı. Ben olsam alırım fiyat olarak zaten çok iyi. Benim aklımda da hep Tivoli var bayiye gitsem kesin alıcam o sebepten gitmiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts