İçeriğe Yönlendir

Allianz Sigorta - Lastikpark.com İndirim Anlaşması


Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Allianz SigortaLastikpark.com sitesi ile bir indirim anlaşması yapmış Allianz Sigorta'da trafik veya kasko poliçesi bulunan sigortalılar için % 10 indirim imkanı sağlanmıştır. 

 

Yayınlanmış olan duyuru şu şekildedir. 

 

Allianz Kasko ya da Trafik Sigortası sahiplerine özel %10 indirimden faydalanmak için, kış lastiğinizi 1 Kasım 2017 – 31 Ocak 2018 tarihleri arasında www.lastikpark.com'dan alın, soğuk havalarda da güvenle yolculuk yapın!

* 10% indirim; Allianz’da aktif kasko ve trafik poliçesi bulunan sigortalılar için, LastikPark portföyündeki tüm ana ve ekonomik markalarda geçerlidir.

* Tek poliçe ile maksimum 4 lastik alımı yapılabilir ve kampanya stoklarla sınırlıdır.

* 1 Kasım 2017 – 31 Ocak 2018 tarihleri arasında poliçe numaranızı “www.lastikpark.com” web sitesinde belirtilen ilgili alana girerek kampanyadan faydalanabilirsiniz. 

 

Lastikpark.com sitesinde yer alan Allianz Sigorta Kampanyası butonu tıklandıktan sonra gelen ekrana poliçe numarası ve telefon numarası arada çizgi ve boşluk bırakmadan yazılmalıdır. 

 

 

  • Beğen 4
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Önce portala poliçe numaramla giriş yapacağım, sonra lastiği seçeceğim ve bana bayi bilgisi sorulacak. Hepsini geçmeden fiyat bilgisi zannedersem yok, ilan edilmiş bir liste üzerinden lastiğini beğen poliçe numaranı gir dese indirimi sağlasa güven verir. Bu haliyle yüzde 3 indirim yapsa ruhum duymayacak gibi geldi bana.. Görmeden lastik almayı bayiye gidip olmayan arabayı almaya benzetiyorum. Bir kez düştüm o tuzağa, koklamadan lastik de almam araba da almam..

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
F kasko dahil mi

Dahil
Önce portala poliçe numaramla giriş yapacağım, sonra lastiği seçeceğim ve bana bayi bilgisi sorulacak.

Portala girip bayi bilgisi sormadan belirtilen ölçüdeki tüm alternatifleri ve fiyatları gösteriyor.
Bu aşamada diğer siteler ile kıyaslayabilirsin.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...