Enes Ayan 10 Kasım 2017 Paylaş 10 Kasım 2017 (düzenlendi) Merhaba geçenlerde sahibinden de focus 2 hb bir araçta şöyle bir şey gördüm. Benim bagajda 40 ya da 41 olması lazım simit tank var biraz yüksek de kalıyor altına strafor koymuşlar ama şu yukarıdaki gibi bir şey olsa ufak tefek malzemelerin bagajda yer kaplaması engellenir. Araç sahibine mesaj attım ama dönmedi . Böyle bir şeyi temin edip kullanan varmı acaba ? 12 Kasım 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Öztürk 10 Kasım 2017 Paylaş 10 Kasım 2017 Benim bildiğim sıfır araçlarda fabrikasyon olarak bulunduğudur.Haricen satıldığını zannetmiyorum. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 10 Kasım 2017 Paylaş 10 Kasım 2017 Benim aracım 2011 focus HB Collection simit tank var. Bu köpükten kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor. Biraz bagajın derinliği azalıyor ama kapak seviyesi ile aynı oluyor. İçine de ıvır zıvır birsürü şey koyabiliyorum. Büyük ihtimal lpg kiti takan yerlerden bulabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Enes Ayan 10 Kasım 2017 Yazar Paylaş 10 Kasım 2017 Bir saat önce, Murat Gedik yazdı: Benim aracım 2011 focus HB Collection simit tank var. Bu köpükten kullanıyorum gerçekten çok işe yarıyor. Biraz bagajın derinliği azalıyor ama kapak seviyesi ile aynı oluyor. İçine de ıvır zıvır birsürü şey koyabiliyorum. Büyük ihtimal lpg kiti takan yerlerden bulabilirsiniz. Lpg kitinizin markası nedir acaba siz mi taktırdınız ? markaya göre sorabiliriz belki Yorum bağlantısı
Murat Gedik 10 Kasım 2017 Paylaş 10 Kasım 2017 Lpg kiti markası Brc. Ama maalesef ben taktırmadım. O parçaların lpg ile ilgili olduğunu biliyorum. Orjinalinde olmuyor. Sıfır alan arkadaş varsa biliyordur. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 11 Kasım 2017 Paylaş 11 Kasım 2017 Strafor alıp kesebilirsiniz gibi geliyor. Hemde koyacağınız malzemeye göre yuva da açabilirsiniz maket bıçağıyla. Yorum bağlantısı
Enes Ayan 11 Kasım 2017 Yazar Paylaş 11 Kasım 2017 Arayış içindeyim aşağıdaki ilanda gördüm focus 2,5 da olduğuna göre sonradan takılmış olmalı ilan sahibine sordum ama cevap vermedi. Fırsat bulunca lpg cileri dolaşacağım. Mutlaka bunu birileri satıyor diye düşünüyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otomatik-vites-far-sensoru-hiz-sabitleyici-ekstrali-comfort-459181780/detay/ 2 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 14 Nisan 2018 Paylaş 14 Nisan 2018 Konu ile ilgili bir gelişme var mı acaba? Yorum bağlantısı
Enes Ayan 14 Nisan 2018 Yazar Paylaş 14 Nisan 2018 Malesef Lpg'cilere sordum bizde yok böyle bir şey dediler köpük kesiyoruz, o aracın orijinalindevar dediler. Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 14 Nisan 2018 Paylaş 14 Nisan 2018 Bu parça araçların orijinalinde var. Piyasada muadili yok. Her ne kadar strafor köpüğe benzese de malzemede farklılık var. Solventlerden etkilenmiyor ve yanıcı değil. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan 2018 Paylaş 14 Nisan 2018 Boyu bagaj ölçülerine yapılı Bir kasanın içine boş olacak yerlere kalıp konur ve dolgu köpüğü sıkılır kalan kısma. Sonra ters çevrilip kalıptan çıkarılır düzeltilir. Keserek bıçakla zor. Cnc ile olabilir ama. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 15 Nisan 2018 Paylaş 15 Nisan 2018 11 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı: Boyu bagaj ölçülerine yapılı Bir kasanın içine boş olacak yerlere kalıp konur ve dolgu köpüğü sıkılır kalan kısma. Sonra ters çevrilip kalıptan çıkarılır düzeltilir. Keserek bıçakla zor. Cnc ile olabilir ama. Mantıklı yapılabilir aslında.dolgu köpüğünden baska ne kullanılabilinir acaba? 1 Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 15 Nisan 2018 Paylaş 15 Nisan 2018 http:// Daha önce Kuga nın LPG tankı yüksek geldiği için bagaj içi köpüğüne yükseltme yapmıştım. Kullandığım malzeme DEKOTA. Reklamcıların kullandığı köpürtülmüş PVC. Bu malzeme oldukça hafif. Sudan ve nemden etkilenmiyor. Her türlü ahşap işleme aletiyle işlenebiliyor. Belli kavislere kadar mekanik yolla, daha fazla kaviste ısı yardımıyla şekillendirilebiliyor. Ahşap gibi çakılıp - vidalanabiliyor. Solvente dayanıklı bu nedenle pattex türü yapıştırıcılarla yapıştırabiliriniz. İstediğiniz formu verip şekillendirdikten sonra döşemecilerde satılan bagaj halısı ile kaplayabilirsiniz. Biraz sabır ve emekle güzel tasarımlar olabilir. 5 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 15 Nisan 2018 Paylaş 15 Nisan 2018 (düzenlendi) 4 saat önce, Cemal Cangöner yazdı: http:// Daha önce Kuga nın LPG tankı yüksek geldiği için bagaj içi köpüğüne yükseltme yapmıştım. Kullandığım malzeme DEKOTA. Reklamcıların kullandığı köpürtülmüş PVC. Bu malzeme oldukça hafif. Sudan ve nemden etkilenmiyor. Her türlü ahşap işleme aletiyle işlenebiliyor. Belli kavislere kadar mekanik yolla, daha fazla kaviste ısı yardımıyla şekillendirilebiliyor. Ahşap gibi çakılıp - vidalanabiliyor. Solvente dayanıklı bu nedenle pattex türü yapıştırıcılarla yapıştırabiliriniz. İstediğiniz formu verip şekillendirdikten sonra döşemecilerde satılan bagaj halısı ile kaplayabilirsiniz. Biraz sabır ve emekle güzel tasarımlar olabilir. Çok güzel olmuş tamamen boş halinin bagaj dışından çekilmiş resim var mı? alet koymak için yapılan bölümler orijinal gibi olmuş.daha ayrıntılı bir resim yükleyebilir misiniz? 15 Nisan 2018 tarihinde Ersin Özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 15 Nisan 2018 Paylaş 15 Nisan 2018 21 dakika önce, Ersin Özkaya yazdı: Çok güzel olmuş tamamen boş halinin bagaj dışından çekilmiş resim var mı? alet koymak için yapılan bölümler orijinal gibi olmuş.daha ayrıntılı bir resim yükleyebilir misiniz? Alet bölümlerini orijinal parçadan kesip aldım. İmalat aşamasının resimleri vardı ama bulamadım. Bagaj ve stepne nin şablonunu çıkartırsanız kalanını yapmak çok ta sorun değil. Parçaları marangozda uygun ölçüde kestirip sıcak hava tabancasıyla istediğim formda büktüm. Şimdi yapacak olsam sandviç modelleme tekniğiyle CNC de parçaları kestirip yapardım. Daha mükemmel imalat olurdu. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts