Önder Özcan 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 3 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Masam dedim ekran demedim Adam esnaf. Müşteriyi mağdur etmiyor. Sen öyle değilsin. 8 kilo altını arabama kadar taşımak zorunda kaldım bi hamal çağırmadın Nasıl 8? Tükkandan çıkarken 9 yüklemiştik sırtına Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Kasım 2017 Yazar Paylaş 28 Kasım 2017 7 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Akşamı var bu işin Perşembe akşamı olsun Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Nasıl 8? Tükkandan çıkarken 9 yüklemiştik sırtına Birisi çarptı yanımdan geçerken ama... Perşembe akşamı olsun [emoji3]Önder de bizi öpsün Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Kasım 2017 Paylaş 28 Kasım 2017 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Birisi çarptı yanımdan geçerken ama... Önder de bizi öpsün Hazırım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 28 Kasım 2017 Yazar Paylaş 28 Kasım 2017 Ben aranıza girmiyim o zaman, cuma diyelim mübarek olsun 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Konuyu cortlatıyorum 2023 proace city aracın ön sağ sensörü düşük hızda veya dururken önünde cisim olmamasına rağmen ötüyor ancak bu kesinlikle yağmurlu havalarda oluyor. Su damlacıkları desem siliyorum yine aynı. Bir gün yıkamaya verdim ondan sonra sürekli yağmurlu havalarda ötmeye başladı. 40km üzerine çıkınca susuyor. Ötme yapmıyor genelde dur kalk veya park halinde. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Ocak Paylaş 23 Ocak @Servet Aydın abi Sen arabaya yabancı değilsin var mı bir fikrin ? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Ocak Paylaş 23 Ocak (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: içeri su almıştır sensör Etrafı kapalı abi içeri su alabilecek bir pozisyonu yok gibi. 23 Ocak tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Suyu soketten alır zaten. Tampon içindeki bağlantısına bakmak lazım. 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Suyu soketten alır zaten. Tampon içindeki bağlantısına bakmak lazım. Bir ara bakarım artık. Yani durduğunda niye öter mesela. Hız yaptığımda da ötmesi gerekmez mi? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Ümit Türk yazdı: Bir ara bakarım artık. Yani durduğunda niye öter mesela. Hız yaptığımda da ötmesi gerekmez mi? Belli bir hızda otomatik kesiyor olmalı. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Yıkamacı sensöre çok yakın tutmuşsa bi yerden su girmiş olabilir. Hüseyin abi soruları yanıtlamış. Konuyu açtığımda s-max im varmış Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yetkili servise bakıma bıraktığımda kontrol ettik sorun yok dediler ilginç bir şekilde . Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Ümit Türk yazdı: Yetkili servise bakıma bıraktığımda kontrol ettik sorun yok dediler ilginç bir şekilde . superb de de dönel kavşakta etrafta kimse yokken bazen sensör ötüp ani fren yapıyor. Ya hayaletleri algılıyor yada yazılımsal bir hatası var 😁 Yorum bağlantısı
Recommended Posts