Zülküf Akkılıç 21 Kasım 2017 Paylaş 21 Kasım 2017 MERHABA ARKADAŞLAR Aracım 2006 model ford fiesta 2006 TDCİ model aracı alalı yaklaşık 2 ay oldu.aracımın arka bagaj kapısı araç içindeki düğmeden ve araç otomatik kilit kumandasından açılmıyor?araçlar konusunda acemiyim lütfen bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Yorum bağlantısı
Abdullah Hayırseven 21 Kasım 2017 Paylaş 21 Kasım 2017 aracınız hayırlı olsun öncelikle.hem kumandadan hem araçtan açılmıyorsa bagaj kapısının kilit mekanizmasını bi kontrol edin. wd40 spreyini sıkıp içindeki pislikleri temizleyebilirsiniz.yine olmuyorsa elektriksel bir problem olabilir onu da bi elektrikçiden yardım alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Zülküf Akkılıç 21 Kasım 2017 Yazar Paylaş 21 Kasım 2017 teşekkür ederim abdullah bey.en yakın zamanda dediğinizi deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 21 Kasım 2017 Paylaş 21 Kasım 2017 Buyuk ihtimal bagaj Switch'i bozulmuş. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 21 Kasım 2017 Paylaş 21 Kasım 2017 Bu sorunu mekanik olarak şöyle yaşadım. Aracı temizlerken bagaj eşiğindeki plastiği çıkarmak için, kilit karşılığını da söktüm. Gerçi plastiği çıkarmak için onu sökmek gerekmiyormuş. Daha sonra tekrar taktığımda aynı sorunu yaşadım. Tam karşılayamıyordu sanırım. Deneme yanılma ile eski haline getirebildim. Bir de şöyle bir durum var. Araç hareket halindeyken, çok çok yavaş dahi olsa iç açmadan bagajın açılmasına izin vermiyor bende. Standart bir güvenlik özelliği sanırım. Bunları da göz önünde bulundurun sorunun çözümü için. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Kasım 2017 Paylaş 21 Kasım 2017 Kilit mekanizması ve motoruna ulaşmak kolay. Bagaj kapağını açtığınızda plastiği tutan vidaları söküp dikkatlice asıldığınızda plastik kaplama çıkıyor. İlk iş elektirik geliyormu onu kontrol edin , sonra motor akşamını kontrol edersiniz. Sorun çıkar ortaya. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 21 Kasım 2017 Paylaş 21 Kasım 2017 Wd40 ile temizleyin çözülmezse bir kilitçiye uğrayın Yorum bağlantısı
Zülküf Akkılıç 23 Kasım 2017 Yazar Paylaş 23 Kasım 2017 yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Wd 40 yağ ile temizledim çözülmedi.ayrıca elektrik geliyor sanırsam. çünkü arka bagaj kapısının yanında uzaktan kumanda ile açmaya çalışırken TIK TIK diye bir ses gelir buda sanırsam elektriksel bir sorun yoktur demek. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 23 Kasım 2017 Paylaş 23 Kasım 2017 13 saat önce, Zülküf Akkılıç yazdı: yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Wd 40 yağ ile temizledim çözülmedi.ayrıca elektrik geliyor sanırsam. çünkü arka bagaj kapısının yanında uzaktan kumanda ile açmaya çalışırken TIK TIK diye bir ses gelir buda sanırsam elektriksel bir sorun yoktur demek. Yine de bir elektrikçi veya kilitçiye gösterin öyleyse Yorum bağlantısı
Efe Yiğit 18 Aralık 2017 Paylaş 18 Aralık 2017 Valla dostum ayni durum bendede vardi servise goturdum bagaj acma motoru bozdu dedi 350 tl istedi bende yuh dedim n11 de orjinal olmayan 65 tl ye aldim 1 senedir kullaniyorum nazar degmesin on nunara hemde kendim montaj ettim 1 Yorum bağlantısı
Deniz Boran 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 benim aracımda da böyle bir sorun vardı. hem anahtardan hem aracın içindeki butondan bassam da ince bir ses dışında bir tepki vermiyor. Ancak aradan birkaç ay geçtikten sonra düzeldi. fiestanın genelinde elektirik tesisatında bir problem var galiba Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Motor bozulabilir ama genelde böyle bir sorun yok. 4 yıldır elimi sürmeden kullanıyorum çok şükür. Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 22 Aralık 2017 Paylaş 22 Aralık 2017 3. fiestamı kullanıyorum 2010'dan beri. 2006-2005-2007 model sırasıyla. Son fiestam dışındaki 2 fiestamda da yakın arkadaşımın 2005 model fiestasında da aynı kronik sorun var. Sprey filan denedik bir kaç kez bagajı açtı ama kalıcı çözüm olmuyor maalesef. Elektrikçi her şeyi denedi ama nafile, sorun motorunda arkadaşların da yazdığı gibi. Yapmasanız olmaz mı ? Valla ben bagaj kapağı açılmadığında sıkıntıya düşüyorum. Elde eşyalar oluyor ya da bir AVM'ye girerken bagajı da kontrol edecek oluyorlar ya da bir arkadaşın eşyasını indirecekken arabayı stop edip gidip açmak gerekiyor ki motorun 1-2 dk rölantide çalışmasını beklediğim için hepsi çileye dönüşüyor Bir an önce çıkma filan bir motor bulup takın, taktırın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts