Okan Tansel 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 otourdun sitede Yönetim planında hayvan beslenemez diye madde yoksa hiç bişi yapamazlar . Ha öle bir made olsa bile cins faktörü devreye girer . Ama ne olursa olsun tasmasız dolaştırlamazsın cezası var yargıda. Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Bazen aprtmandaki bir komşuya sebep kangal getirip besliyesim geliyor... Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 5 Aralık 2017 Paylaş 5 Aralık 2017 Komşuları ve çevremizdekileri bizden ötürü herhangi bir sebeple rahatsız etmek hoş değil. Hassas değiliz malesef, çoğumuzun bir nedenle rahatsızlık verecek bir alışkanlığı hobisi kültürü var ve kimse şikayet etmez görmezden gelir çünki insanlık komşuluk bunu gerektirir. Ta ki konu evcil hayvan olunca herkes birleşir sen tek kalırsın, işte empati burda lazım hoşgörü ve bazı şeyleri görmezden gelme ne kadar insani bir davranış ise hayvanları korumak da o kadar insanın vazifesidir. Efe'nin sahiplenme şekli insancıldır ama kendi hevesi için egosu için arada kuçu kuçu yapıp neşelenmek için hayvana bakılmaz. İşte bunun bilincinde olmayan insanlar yüzünden üretilip satılıp gelir kapısı ve gösteriş yapılmaya müsait hale gelmiş durumda. Kesinlikle kısırlaştırılmalı, alınıp satılmamalı mümkün olduğunca komşularla iyi geçinilmeli. Şehir hayatını terkedip yakın köye yerleştim şimdi istediğim gibi hayvanlarla ilgilenebiliyorum, hayatım tamamen değişti. Malesef bazı şeyleri yaşamakta ısrar edersek bedel ödüyoruz hoş bana ödül gibi geldi ama imkanı olan için. Yasal olarak yaptırım uygulayamazlar ama soğuk savaş yaşarsın sürekli, zor bir durum Mehmet Hocanın önerdiği yol en iyisi bence. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts