İçeriğe Yönlendir

Mondeo III - Göstergeler Sona Vuruyor, Akü mü Bitti

Ozer Oz

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim,  http://www.hepsiburada.com/ataba-at-660-aku-sarj-adaptoru-6-12-volt-kd-p-HBV00000192C3

Bu linkteki ürünü alsam aküyü sarş edebilirmiyim marş yapmasına yetecek kadar ????? Sanayi bölgesine biraz uzağım, ve takviye yapacak bir araçta yok , ? Marş yapmasına yetecek kadar iş görür mü yoksa evde aküyü felan patlatıp başımıza iş açar mı ? Akü zaten marş yaparsa araçta uzun süre kullanacağım, kendini doldurmazsa  sıfır akü alacağım bari dışarıda sarj parasıydı aküyü getir götür parasıydı vermeyeyim  diyorum ? 
Abi buna sarja bağlanır mı linkini verdiğim ürüne ? 
https://m.n11.com/einhell-cc-bc-5-aku-sarj-cihazi-12v-P169142598?cid=604001&gclid=CjwKCAiAu4nRBRBKEiwANms5Ww0y1susFAup8ZJEdYc9gHvdHU8QPEgC8aeEzrT9CKsO3n0b154GlxoChUsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds#

Ancak böyle birşey şarj eder, 5A diyor yaklaşık 12 saatte tam olarak dolar 60 Ah bir akü.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
1 saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı:

bana 1 kez marş yaptıracak kadar dolmasıda yeter aslında  ama ,  sanırım 1 kezde marş yaptırmaz o zaman bu ürün 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

1 kez marş yapmanız için minimum 20-25A akım lazım. O alette 4 günde falan belki şarj edersiniz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
2 saat önce, Ozer Oz yazdı:

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim,  http://www.hepsiburada.com/ataba-at-660-aku-sarj-adaptoru-6-12-volt-kd-p-HBV00000192C3

Bu linkteki ürünü alsam aküyü sarş edebilirmiyim marş yapmasına yetecek kadar ????? Sanayi bölgesine biraz uzağım, ve takviye yapacak bir araçta yok , ? Marş yapmasına yetecek kadar iş görür mü yoksa evde aküyü felan patlatıp başımıza iş açar mı ? Akü zaten marş yaparsa araçta uzun süre kullanacağım, kendini doldurmazsa  sıfır akü alacağım bari dışarıda sarj parasıydı aküyü getir götür parasıydı vermeyeyim  diyorum ? 

Abi buna sarja bağlanır mı linkini verdiğim ürüne ? 

http://www.hepsiburada.com/ataba-6v-12v-3-0-ah-aku-sarj-cihazi-at-3612-p-OTEV8698819406087

yıllardır kullanırım. aküyü eve alıp 2-3 gün bağlarım. işe yarıyor. bendekiler uzun süreli yatınca hep bitiyor aküleri

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Ben geçen vurdurup çalıştırdim, arkadaş yeni nesil araçlarda subab yamuluyor tavsiye etmiyorlar diyor [emoji848]

Yorum bağlantısı
Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Vurdurarak çalıştırma imkanın yok mu

Abi mondeoyu vurdurmak her babayiğidin harcı değil ağır araba,  3 kişi lazım itebilmek için, araba yokuşta ama  geri  duruyor,  geri vurdurabilirim  gibi ama çalışmazsa fren direksiyon kilitli diye riske girmek istemedim. Yarın takviye için birini bulabilirsem takviye ile çalıştıracağım yada @Çağlar Bayur abinin gösterdiği cihazı alacağım netten  yok bulamazsam, sigorta yaptırırken ücretsiz yol yardım teminatı satın almıştım , mecbur onu çağıracağım ama onlar akü takviye işine  felan bakıyormu emin değilim, sanayiye çektiririm en azından 

Bir saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Ben geçen vurdurup çalıştırdim, arkadaş yeni nesil araçlarda subab yamuluyor tavsiye etmiyorlar diyor emoji848.png

Öyleymiş bende duydum hele hele dizelde hiç yapmayın diyolar ama ben 1 kere yapmıştım bi sorun olmamıştı,

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Erman Uzun
On 02.12.2017 at 21:38, Çağlar Bayur yazdı:

http://www.hepsiburada.com/ataba-6v-12v-3-0-ah-aku-sarj-cihazi-at-3612-p-OTEV8698819406087

yıllardır kullanırım. aküyü eve alıp 2-3 gün bağlarım. işe yarıyor. bendekiler uzun süreli yatınca hep bitiyor aküleri

Abi bu cihaz bizim mk3 mondeo akünün ne kadar zamanda doldurur birde akülerin tamamen ölme gibi durumları var mı geçen Akü bitmişti elektrikçi Akü biraz daha kullanılır demişti bugün yine iki gün yattı araç bitmiş acaba alıp bunla şarj etmek uzun ömürlü olur mu yoksa Bosch alçak ebat aküsünü mü alsam 370 tl civarında alçak olmasa kaput kapanmaz mı bu arada 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Akü mü bozuk. Yoksa sürekli akım çeken bir donanım mı var. Kontrol edildi mi.

Yorum bağlantısı
Erman Uzun

Akü mü bozuk. Yoksa sürekli akım çeken bir donanım mı var. Kontrol edildi mi.

Ustaanin soyledigi aku omrunu doldurmak uzere ama sarj edelim biraz dah kullan oldu 3 hafta daha kullandim sonuc bugun iki gun bekelemenin ardindan bosaldi gostergeler spor arac gibi sona vurup dusuyor aracta ekstra donanim vs yok hersey orjinal 

Yorum bağlantısı
Erman Uzun

Ölüyor demekki.
Değişim zamanı gelmiş.

Eyvallah abi bende forrumdaki konular isiginda bugun int uzerinden bosch 12v 72ah alcak ebat aku siparis verdim 298 tl ye insallah iyi olur malum kis yolda kalip ugrasmayalim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

Marşa basarken hız göstergesinin hareketlenmesinden bahsetmiştim sebebi akü değil marş kömürü imiş. Benzinlikte yakıt aldım araca bindim marş basmadı şanstan iskitler oto sanayinin yakınındaki opetten yakıt alıyordum hemen yakındaki elektrikçiye götürdük kömürler bitik çıktı değişince göstergelerde düzeldi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...