İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk3 Tampon Hakkında

Fatih Koç

Recommended Posts

Fatih Koç
(düzenlendi)

Merhabalar forum arkadaşlarım. 2005 mondeo 2.0 trend araç için fotoğraftaki işaretli olan parçayı, arka tampon altı karlık ya da difizör diye geçen orijinal siyah plastik parçadan arıyorum. Çıkmacı bir esnafa sordum afaki bir rakam (250tl) fiyat çekti, makul olarak nereden nasıl bulabilirim ? Teşekkür ederim.

k4w8s9.jpg

tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

250 tL uygunmuş.Orjinalleri çok pahalı.Şöyleki ben 2015 mondeo aracımın o parçasını karda kayarak çatlattım değişim için fiyat araştırması yaptım 1200 tl gibi bir fiyatı vardı :) 

Bende autokingte tamir ettirdim süperde oldu.

Yorum bağlantısı
Fatih Koç
(düzenlendi)

focus'um varken ön tampon ızgarasını (sissiz) 70tl ye sıfır almıştım mondeo'da bu benzer parça bana pahalı geldi.

tarihinde Fatih Koç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Güzel

250 lira cok bence. Cunku 2006 2007 ghia makyajli kasa mk3 lerin gostermis oldugun arka karligi reflektorlüsü bile 240 tl ye gormustum bi sitede. Google amcada iyi arastirin derim

Yorum bağlantısı
Fatih Koç
(düzenlendi)
12 dakika önce, Ahmet Güzel yazdı:

250 lira cok bence. Cunku 2006 2007 ghia makyajli kasa mk3 lerin gostermis oldugun arka karligi reflektorlüsü bile 240 tl ye gormustum bi sitede. Google amcada iyi arastirin derim

araştırmadığım site kalmadı genellikle sonradan aksesuar amaçlı takılan difizörler var yine de 250 tl' ye almayı düşünmüyorum tampon zaten ne kadar ki?

tarihinde Fatih Koç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
1 saat önce, Ahmet Güzel yazdı:

Bu modelin reflektörleri de ayrı satılır... 

Parça için 250 uygun bence.  

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Güzel

Hmm mehmet abi öyle diyorsa dogrudur. Ben onu bilmiyordum msela ayri satildigini

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
9 saat önce, Fatih Koç yazdı:

focus'um varken ön tampon ızgarasını (sissiz) 70tl ye sıfır almıştım mondeo'da bu benzer parça bana pahalı geldi.

yan sanayi olan plastikler onlar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...