Olgu Erhan 17 Ocak 2018 Yazar Paylaş 17 Ocak 2018 Benimki hala gelmedi. Kargo bilgileri de güncellenmedi. Kargolandı diyor ama ne gelen var ne giden....valla bekleyin gelio Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 17 Ocak 2018 Paylaş 17 Ocak 2018 27 sinde sipariş verdim bi bakırköy bi başakşehir arasında mekik dokuyor kargo yarın gelir diye umut ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Ocak 2018 Paylaş 17 Ocak 2018 En mantıklı bağlantı şekli nedir bu kamera için. Kendi kablosu ile olacak is değil cakmakliktan olanla. Heryer kablo olsun istemiyorum sonuçta. Hareket algılayıcı varmı onuda bilmiyorum gerçi bunda ama. Bir elektirikciye yaptıracağım. Garanti acisijdan bir sıkıntı olur mu aracın. Buradan aldığım fikir ile ustaya söyle yap diyeceğim artik Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 18 Ocak 2018 Paylaş 18 Ocak 2018 RU168260430NL, hollanda posttan sorgulandığımda ürün gümrükte diyor. Bizim kamera gümrüğe mi takıldı yoksa? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 18 Ocak 2018 Yazar Paylaş 18 Ocak 2018 RU168260430NL, hollanda posttan sorgulandığımda ürün gümrükte diyor. Bizim kamera gümrüğe mi takıldı yoksa?Takılma değil, kontrole giriyor. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 18 Ocak 2018 Paylaş 18 Ocak 2018 15 tatile girmeden gelse iyi olacaktı. Uzun yola çıkmadan taksam iyi olacaktı. Şimdi biz gideriz o gelir. Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 18 Ocak 2018 Paylaş 18 Ocak 2018 15 tatile girmeden gelse iyi olacaktı. Uzun yola çıkmadan taksam iyi olacaktı. Şimdi biz gideriz o gelir. Zor bnce benim kargo geçen hafta cuma gümrükteydi hala İstanbul içimde dolaşıyor [emoji23] ama baya yaklaştı bugün son hareketiyle. Yarın bekliyorum [emoji36] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ocak 2018 Paylaş 18 Ocak 2018 Bir satıcıdan telefon kablosu alıyorum. İki defa aldım. Bir haftada geliyor. Şok ediyor beni. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ocak 2018 Paylaş 18 Ocak 2018 Bir satıcıdan telefon kablosu alıyorum. İki defa aldım. Bir haftada geliyor. Şok ediyor beni. Esma İnternet üzerinden kazak almış kapıda ödeme sistemli. İstanbul Gebze 1 hafta sürdü. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 18 Ocak 2018 Paylaş 18 Ocak 2018 Bir saat önce, Serkan Gülderen yazdı: Zor bnce benim kargo geçen hafta cuma gümrükteydi hala İstanbul içimde dolaşıyor ama baya yaklaştı bugün son hareketiyle. Yarın bekliyorum Oooo ben hiç beklemeyim o zaman. 15 tatil dönüşü gelmiş olur herhalde. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 Benim ki de geldi çarşamba didikledim kamerayı gayet güzel. Görüntü kalitesi de iyi. Elimdeki Junsun ile kıyaslayınca sanki junsun biraz daha iyiymiş gibi görüntü olarak. Ama sakın smarnoo nun görüntüsü kötü. Bu da gayet güzel. Arka tarafa nasıl takarım onu düşünüyorum şimdi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 Olgu abi selamlar. Şirketten bir arkadaş 1-2 haftaya ÇİN' e gidecek. Bizim, orada çalıştığımız tedarikçiye bu kameranın ayrıntılarını göndererek sorduk ve bulduğunu söyledi. Hatta resimlerini gönderdi, aşağıya ekliyorum. Resimler benzer fakat Novatek 96658 olarak geçiyor. Arkadaşa sordum aynısı dedi. Sence bu kamera Smarnoo t652 mi? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 19 dakika önce, Aydın Sert yazdı: Olgu abi selamlar. Şirketten bir arkadaş 1-2 haftaya ÇİN' e gidecek. Bizim, orada çalıştığımız tedarikçiye bu kameranın ayrıntılarını göndererek sorduk ve bulduğunu söyledi. Hatta resimlerini gönderdi, aşağıya ekliyorum. Resimler benzer fakat Novatek 96658 olarak geçiyor. Arkadaşa sordum aynısı dedi. Sence bu kamera Smarnoo t652 mi? aydın bey fiyatı ne kadar bu ürünün? Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 1 dakika önce, Fatih Ozen yazdı: aydın bey fiyatı ne kadar bu ürünün? 30$ civarı dedi tedarikçi. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 19 Ocak 2018 Yazar Paylaş 19 Ocak 2018 5 dakika önce, Aydın Sert yazdı: 30$ civarı dedi tedarikçi. Evet T652 gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 10 dakika önce, Olgu Erhan yazdı: Evet T652 gibi görünüyor. Ne diyorsun abi, alayım mı? 14 dakika önce, Fatih Ozen yazdı: kargo ücreti dahıl mı Arkadaş getirecek seyahate gittiğinde. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 19 Ocak 2018 Yazar Paylaş 19 Ocak 2018 1 dakika önce, Aydın Sert yazdı: Ne diyorsun abi, alayım mı? Arkadaş getirecek seyahate gittiğinde. 5 dolar ucuz yani bilmem 20 tl 133 Tl yapıyor. https://goo.gl/PaCcYe linkten TRGB18011504 indirim kodu ile. 30 dolar : 113,584734 Türk Lirası Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 2 dakika önce, Olgu Erhan yazdı: 5 dolar ucuz yani bilmem 20 tl 133 Tl yapıyor. https://goo.gl/PaCcYe linkten TRGB18011504 indirim kodu ile. 30 dolar : 113,584734 Türk Lirası Abi fiyat için sormadım Arkadaş ÇİN' e gidecek, gitmişken alsın mı diye sormak istedim aslında. Kargo vs uğraşmamak adına. İlk kameram olacak. Giriş olarak almak mantıklı mı? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 19 Ocak 2018 Yazar Paylaş 19 Ocak 2018 1 dakika önce, Aydın Sert yazdı: Abi fiyat için sormadım Arkadaş ÇİN' e gidecek, gitmişken alsın mı diye sormak istedim aslında. Kargo vs uğraşmamak adına. İlk kameram olacak. Giriş olarak almak mantıklı mı? Gayet mantıklı, Fiyat performans lideri bu ara Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 2 dakika önce, Olgu Erhan yazdı: Gayet mantıklı, Fiyat performans lideri bu ara O zaman alıyorum Peki aibicim, bir kaç soru sormak istiyorum. Bu kamerada; 1- Kameraya SD kart aldık, cama yapıştırdık, Güç kablosunu çakmaklığa taktık. Kontağa bastık hareket ettik. Bu kadar mı? 2- Aracın hızı gözükmekte midir? Tarih ve saat kısmını gördüm, onu göremedim. Araç plakasını vs girebiliyor muyuz? 3- Araç park halinde iken, 2m' ye kadar hareket gördüğünde oto çekim yapacak mı? Bunun için ekstra bir şey yapmama gerek var mı? 4- Son olarak kablo gözüksün istemiyorum ortalıkta, güç kablosunu nasıl bağlayıp gizleyebilirim? Abi uzun oldu kusura bakma Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 19 Ocak 2018 Yazar Paylaş 19 Ocak 2018 3 saat önce, Aydın Sert yazdı: O zaman alıyorum Peki aibicim, bir kaç soru sormak istiyorum. Bu kamerada; 1- Kameraya SD kart aldık, cama yapıştırdık, Güç kablosunu çakmaklığa taktık. Kontağa bastık hareket ettik. Bu kadar mı? 2- Aracın hızı gözükmekte midir? Tarih ve saat kısmını gördüm, onu göremedim. Araç plakasını vs girebiliyor muyuz? 3- Araç park halinde iken, 2m' ye kadar hareket gördüğünde oto çekim yapacak mı? Bunun için ekstra bir şey yapmama gerek var mı? 4- Son olarak kablo gözüksün istemiyorum ortalıkta, güç kablosunu nasıl bağlayıp gizleyebilirim? Abi uzun oldu kusura bakma 1- evet 2- o özellikleri yok gps dahil değil. Gps istersen + plaka eklemek tavsiye veriyorum. 3- Giriş seviyesi bir ürün olduğu için hareket sensörü çok çok başarılı olur diyemem. sürüş esnasındaki güvenlik amacı ile düşün bu fiyata. 4- Video atıyorum. A118c 2 güzel olur.https://goo.gl/sNhjru indirim kodu : 83f0f4 58 $ Gps dahil fiyatı GPD li kamera istenirse. Başka bir kameradan örnek verdim : kablo gizlemek : 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 23 dakika önce, Olgu Erhan yazdı: Olgu abi çok teşekkür ederim. Çok soru sordum biliyorum ama son bir soru daha sormak istiyorum. Bunun kablosu yetersiz kalabilir uzatmak için. Önerebileceğin çakmak çoklayıcı var mı? İnternette çok model var. En faydalı olan hangisi olur? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 19 Ocak 2018 Yazar Paylaş 19 Ocak 2018 Olgu abi çok teşekkür ederim. Çok soru sordum biliyorum ama son bir soru daha sormak istiyorum. Bunun kablosu yetersiz kalabilir uzatmak için. Önerebileceğin çakmak çoklayıcı var mı? İnternette çok model var. En faydalı olan hangisi olur?Aukey markalara bak istersen iyisi o. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Ocak 2018 Paylaş 19 Ocak 2018 3 dakika önce, Olgu Erhan yazdı: Aukey markalara bak istersen iyisi o. Abi çok teşekkür ederim. Aukey çakmak çoklayıcı diye arattıktan sonra Youtube da direk senin video çıktı. "Aukey çakmak çoklayıcı ile A118 bağlantısı". Fenomensin abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts