İçeriğe Yönlendir

Smarnoo T652 Araç Kamerası ( f/p )

Olgu Erhan

Recommended Posts

Akan Belen

Bugub SD kart geldi. Evde bir deneyeyim dedim kamerayı. Pc ye bağladım enerji alsın diye. Kamerayı acıyorum once görüntü geliyor normal olarak 2/3 saniye sonra ilk resimdeki görüntü çıkıyor. Bir tercih yapmam gerekiyor hangisini seversem seçeyim ikinci resimdeki görüntü geliyor ekrana ve gitmiyor. Neyi yanlış yapıyorum 6c6f5457d5117fa521095dbc8e9193a6.jpg5a599694d0804353fe6b17859508742a.jpg

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
Bugub SD kart geldi. Evde bir deneyeyim dedim kamerayı. Pc ye bağladım enerji alsın diye. Kamerayı acıyorum once görüntü geliyor normal olarak 2/3 saniye sonra ilk resimdeki görüntü çıkıyor. Bir tercih yapmam gerekiyor hangisini seversem seçeyim ikinci resimdeki görüntü geliyor ekrana ve gitmiyor. Neyi yanlış yapıyorum 6c6f5457d5117fa521095dbc8e9193a6.jpg5a599694d0804353fe6b17859508742a.jpg

Telefon şarjı ile enerji verirseniz mass stroge dosya aktarım moduna geçmez. Yada powerbank ile.
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Pc den bağladığım için oluyor yani bu durum. Peki Olgu bey normalde telefondaki görüntüleri pc ye nasıl atacağım sonrasında yine bu şekilde bağlamam gerek ama hata vermiş oluyor

Yorum bağlantısı
Fatih Ozen
21 saat önce, Olgu Erhan yazdı:

Evet T652 gibi görünüyor.

olgu bey merhaba

forumda bilgi paylaşımları yapıyorsunuz herdaim ayrıca teşekkur ederim.

benımde ihtiyacım var bir tane almayı düşünüyorum.

acaba ne tavsiye edersiniz ,

cazip fiyat ve kalite olarak saygı ve selam ile

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Benim kameramda geldi çok şükür. Olgu bey, ilgi ve tavsiyenizden dolayı tekrar teşekkürler. Bugün montaj yapacağım Allah nasip ederse.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ozen
11 dakika önce, Serdar Göktaş yazdı:

Benim kameramda geldi çok şükür. Olgu bey, ilgi ve tavsiyenizden dolayı tekrar teşekkürler. Bugün montaj yapacağım Allah nasip ederse.

hayırlı olsun hocam darısı benım başıma :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş
1 dakika önce, Fatih Ozen yazdı:

hayırlı olsun hocam darısı benım başıma :)

İnşallah, hep erteledim şu kamera işini. Ama bunun fiyatı uygun gelip Olgu bey f/p ürünü diyince dayamadım aldım. 

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Perşembe aldım bugün kargoya verildi diye mail geldi.
Bakalım ne kadar sürede gelecek.

Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

24 günde elime ulaştı gerçi şubeden ben aldım da [emoji4]33e24bb3b391b3dab57af67662f62ef3.jpg
1f5cac5995531906b196df75ac76211e.jpg
64 gb hafıza kartını sorunsuz çalıştırdı. Montajını da kablo gizleyerek yaptıkmı tamamdır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bu sabah Olgu beyin videosuna göre ayarları yaptım. Sigorta bağlantısı için olanı izledim. Siparişleri vereceğim birazdan kablolar için. Gelince kendim yaparım gibi duruyor bağlantısını inşallah. Düşünüp duruyordum nasıl yapayım diye iyi oldu. Eline sağlık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

Montajda tamam [emoji108] kamera gerçekten çok küçük, yer kaplamıyor çekim kalitesi fiyatına göre kat kat iyi olgu beye teşekkür tekrardan [emoji4]
Araç focus 2.5 aracı kilitleyince araç çakmaklık enerjisini hemen kesmiyor sanırım kaç dakka sonra kesiliyor ki bu araçta? Unutursak aküye zararı olurmu acaba (not: araç 2011 ve hala fabrika aküsü üzerinde )

21810ed9e3c2c725ef86b2afd51fbeb8.jpgcf7068b5f6b77e60266f284367976469.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Olgu beyin videosundan esinlenerek sigorta kutusundan alırım diye düşünüyordum enerjiyi. Kesme biçme olmasın diye ama. Benim arabanın sigorta kutusu kaput altında imiş [emoji23][emoji23]
Alacağım kablolar kısa gelir kaldıki kaput tan içeri nasıl çekerim o kabloyu onuda bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım
Olgu beyin videosundan esinlenerek sigorta kutusundan alırım diye düşünüyordum enerjiyi. Kesme biçme olmasın diye ama. Benim arabanın sigorta kutusu kaput altında imiş [emoji23][emoji23]
Alacağım kablolar kısa gelir kaldıki kaput tan içeri nasıl çekerim o kabloyu onuda bilmiyorum.
Kaput altı haricinde içeridede olması gerek torpido tarafında filan olabilir kontrol edin bence
Yorum bağlantısı
Akan Belen
Kaput altı haricinde içeridede olması gerek torpido tarafında filan olabilir kontrol edin bence
Cahillik ne fena. Sabah bakındım ama göremedim [emoji23]
Havalarda yağışlı olunca doğru dürüst bakamıyorum ki araba da ne var ne yok.
Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım
Cahillik ne fena. Sabah bakındım ama göremedim [emoji23]
Havalarda yağışlı olunca doğru dürüst bakamıyorum ki araba da ne var ne yok.
İnternetten bak hocam yada kullanma kılavuzuna
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)
19 saat önce, Akan Belen yazdı:

Olgu beyin videosundan esinlenerek sigorta kutusundan alırım diye düşünüyordum enerjiyi. Kesme biçme olmasın diye ama. Benim arabanın sigorta kutusu kaput altında imiş emoji23.pngemoji23.png

Mutlaka içerde de oluyor sigorta kutusu, bi mersedes araçta torpido çıkartınca onun arkasındaydı örnek. Bir tanesinde direksiyon kutusunun altında diğerinde ise yolcu ayak koyma yerinin ilersinde idi.

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Ozen
On 20.01.2018 at 07:36, Fatih Ozen yazdı:

olgu bey merhaba

forumda bilgi paylaşımları yapıyorsunuz herdaim ayrıca teşekkur ederim.

benımde ihtiyacım var bir tane almayı düşünüyorum.

acaba ne tavsiye edersiniz ,

cazip fiyat ve kalite olarak saygı ve selam ile

olgu beyyyyyy :(   :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
olgu beyyyyyy [emoji20]   :rolleyes:

İşte bu kamera efenim :) gayet süper valla yok satıyor [emoji16]
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ozen
On 29.01.2018 at 18:54, Olgu Erhan yazdı:

İşte bu kamera efenim :) gayet süper valla yok satıyor emoji16.png

43,99 DOLAR ama?

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
10 dakika önce, Harun Özden yazdı:

Olgu bey kod süresi doldu diyor

Araştırayım, yenisini.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...