Köksal Yılmaz 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 Bir türlü ısınamadığım araç tipi ama alınmış sevilmiş, sis farı da var daha ne olsun, onu bulamayan da var, parayla değil demek ki, kısmeti yok o abimizin Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 47 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bir türlü ısınamadığım araç tipi ama alınmış sevilmiş, sis farı da var daha ne olsun, onu bulamayan da var, parayla değil demek ki, kısmeti yok o abimizin Hayırlı olsun Arkadaş bıraksana peşimi. Ya da bırakma, akşam gelsene bostancı metro istasyonuna kolaysa Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 13 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Arkadaş bıraksana peşimi. Ya da bırakma, akşam gelsene bostancı metro istasyonuna kolaysa Dönercinin önünde buluşup aç aç yollara düşmek için mi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 12 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Dönercinin önünde buluşup aç aç yollara düşmek için mi El insaf... Dönercinin önünde buluşup ocakbaşına gittik. Allah adamı taş yapar. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 El insaf... Dönercinin önünde buluşup ocakbaşına gittik. Allah adamı taş yapar. Yolluk almamak için bir neden göremiyorum 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 Siste önümü göremeyip gidemedikten sonra pavığ şift olsa ne? Jatco 9 ileri olsa ne? 1 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 2 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Kısmet bu işler... bende aynı sizin gibi... bir tane 2.0 Ecoboost Selective Beyaz renk Mondeo bulmuştum... bütçemi hesapladım yetişmedi hatta bankacı arkadaşımı aradım bana kredi ayarla araba alcam dedim, krediyi araca mı çıkartalım sana mı verelim filan derken araç satıldı çok üzüldüm... Hayırlısı olsun diyelim. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Aralık 2017 Yazar Paylaş 25 Aralık 2017 4 saat önce, Önder Özcan yazdı: Yetmez Abi dikkatini sündürrüm aşağıdaki resimde daha sislerimi açmadım... 4 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bir türlü ısınamadığım araç tipi ama alınmış sevilmiş, sis farı da var daha ne olsun, onu bulamayan da var, parayla değil demek ki, kısmeti yok o abimizin Hayırlı olsun Bu resmi görüncü ısınamadın değil mi... Havuz gibi düşün ilk girince soğuk ama sonra alışıyorsun... 3 saat önce, Cem Işık yazdı: Siste önümü göremeyip gidemedikten sonra pavığ şift olsa ne? Jatco 9 ileri olsa ne? Ah mirim ah... anlayamazlar... 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Aralık 2017 Yazar Paylaş 25 Aralık 2017 5 saat önce, Servet Aydın yazdı: Sis farı yeter be Başgan hangi ledi alalım "sislerim" için iyi bişi olsun... öyle fakir işi değil... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 Herkesin bir kullandığı, bir de gönlündeki araba var. Biz de gönlümüzdekini alamadık. Güle güle kullan abi. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 hayırlı olsun gaz tepkimesi az mesala tam dururken 2 ile kalktıgımızda arac boguluyor yemiyor tam istenilen verimi vermiyor turbo gec dolduruyor. kullandıgım arac ilk sahibinden di + bide yazılımda vardı 30 binde sattık gecen ay hatasız boyasız 41,000 vermiştik anılarım depreşti. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Aralık 2017 Yazar Paylaş 25 Aralık 2017 Bir saat önce, Emre Şimşek yazdı: Herkesin bir kullandığı, bir de gönlündeki araba var. Biz de gönlümüzdekini alamadık. Güle güle kullan abi. Benim hanımda sürüyor bunu arada... SUV alacam dedim "dokunma benim arabama" dedi direk... Kendime araba alamıyorum ama dedim... "kredi çek" dedi... 55 dakika önce, Okay Kaygusuz yazdı: hayırlı olsun gaz tepkimesi az mesala tam dururken 2 ile kalktıgımızda arac boguluyor yemiyor tam istenilen verimi vermiyor turbo gec dolduruyor. kullandıgım arac ilk sahibinden di + bide yazılımda vardı 30 binde sattık gecen ay hatasız boyasız 41,000 vermiştik anılarım depreşti. Evet gaz tepkimesi geç kalıyor, bilerek isteyerek yapılmış gaza basmasınlar diye, hatta debriyaj dan ayağını kaldırırken makine kendi kendine gaz veriyor... sen elleme ben usulca kalkarım sen fazla filan basarsın olmaz diyor... 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 4 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Başgan hangi ledi alalım "sislerim" için iyi bişi olsun... öyle fakir işi değil... Sisler için 3000k xenon alıncak. Yada Osram allseasons. Ledi unut. Led'i herkeş takıyor artık 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 18 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Sisler için 3000k xenon alıncak. Yada Osram allseasons. Ledi unut. Led'i herkeş takıyor artık Merceksiz fara xenon tavsiyesi, heç yakıştıramadım. Not:Sislerimde led var. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 Ben de arıyorum ama 3000k allseason normal H11 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 25 Aralık 2017 Yazar Paylaş 25 Aralık 2017 Merceksiz fara xenon tavsiyesi, heç yakıştıramadım. Not:Sislerimde led var. " Şimşek etkili " diye tabir edilenlerden mi ? Maşallah maşallah hayırlı olsun.Teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 7 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: " Şimşek etkili " diye tabir edilenlerden mi ? Teşekkür ederim... Hayır onlardan değil mercekli normal led(h8 di galiba Çabi de takmıştı) ısınma sorunu olmayanlardan. Sis pek kullanmam (sisi olmayanlar utansın) arada açıp bakıyorum hmm güzelmiş diyip kapatıyorum. 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 31 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Merceksiz fara xenon tavsiyesi, heç yakıştıramadım. Not:Sislerimde led var. 3000k xenon gördün mü hiç canlı ve renkli 28 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: Ben de arıyorum ama 3000k allseason normal H11 YUrt dışında var bir tek abi. Allsesons yoksa Narva Contrast plus bak abi. Vitrinde görürsen bir gece vakti filan acıma kır camı al 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 YUrt dışında var bir tek abi. Allsesons yoksa Narva Contrast plus bak abi. Vitrinde görürsen bir gece vakti filan acıma kır camı alGörmüş gibi mi duruyorum abi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 O zaman bir ara tükkanda göstereyim nasıl yaman bişey olduğunu 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Aralık 2017 Paylaş 25 Aralık 2017 https://www.ozhat.com/Narva-T%C3%BCrkiye_Sat%C4%B1%C5%9F%C4%B1_Fiyat%C4%B1-2794İsteyin getirelim demiş ler . Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 26 Aralık 2017 Yazar Paylaş 26 Aralık 2017 12 saat önce, Servet Aydın yazdı: O zaman bir ara tükkanda göstereyim nasıl yaman bişey olduğunu Levyeyle mi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 26 Aralık 2017 Paylaş 26 Aralık 2017 Sıfırlarında donanım seviyesi çok güzel. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 26 Aralık 2017 Yazar Paylaş 26 Aralık 2017 6 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: I LEV YE Yorum bağlantısı
Recommended Posts