İçeriğe Yönlendir

Yeni arabam Toyora Auris

Macit Aliyev

Recommended Posts

Macit Aliyev

Selamun aleykum herkese.

Daha önceki aracım olan Ford Focusu sattıktan sonra araba arayışına düştüm ve sonuç olarak 2016 Toyota Aurisi almak nasip oldu.

Aracın tam adı: Toyota Auris 1.6 Advance Skypack Multidrive S (otomatik vites CVT ve 7 ileri F1 vites)

Aracı daha önce hiç almayı düşünmemiştim hep başka araçlar bakıyordum. Son gün baktım, gördüm ve aldım.

Araç focustan sonra özellikle süspansiyonlarında gayet başarılı, tümsek veya çukurları pek hissettirmiyor.  Panoramik cam tavanı mevcut. Eco modu ve spor modu vardır. 132 beygirdir.Benzin+LPG.

Vites geçişleri çok seridir,hissettirmiyor. 

Focusa göre eksi yanı müzik sisteminin focus kadar güçlü olmamasıdır.Ama yinede müzik sistemi normaldir.

Focusa (2011 HB) göre arka koltuk diz mesafesi sanki daha kısa.

Resimleri de aşağıdakı gibidir.

g9mWN5.jpg

OyQLW4.jpg

NOM1ya.jpg

POXO4O.jpg

g9m9zO.jpg

Maqa51.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun. Focus'ta dertliydiniz, şimdi sorunsuz geçer umarım birlikteliğiniz :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

Toyota ses sisteminde Focal kullanıyordu diye hatırlıyorum ama...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
(düzenlendi)

Mais hayırlı olsun.. Güle güle kullan.. 

tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Ee, oldu mu şimdi Mais, Gitti mi Focus :)

Hayırlı olsun, çok güzel araç

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
14 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Hayırlı olsun. Focus'ta dertliydiniz, şimdi sorunsuz geçer umarım birlikteliğiniz :)

Aynen abi ya. Focus beni delirtti. Hele şu geri vitesteyken gelen ses beni benden alıyordu:D

14 dakika önce, Erkut Uysal yazdı:

Toyota ses sisteminde Focal kullanıyordu diye hatırlıyorum ama...

Focal iyi midir abi? pek bilgim yok bununla ilgili.

9 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Mais hayırlı olsun.. Güle güle kullan.. 

Teşekkür ederim Mehmet abi.

2 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Ee, oldu mu şimdi Mais, Gitti mi Focus :)

Hayırlı olsun, çok güzel araç

Olmadı biliyorum:)) Gitti abi focus. Çok focus baktım ama 2015-2016 titanium otomatik fakat bulamadım, bulduklarımında fiyatları malum))

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Furkan Cıbıl

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
Araba atik bişeye benziyor uzaktan. Bi tur atalım mı abi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

hayırlı olsun benim bir arkadaşımda focus'dan dertliydi oda auris aldı... Focus sertti ve otomatik şanzıman hatası vermişti... garanti biter bitmez elden çıkardı... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
1 dakika önce, Mehmet Furkan Cıbıl yazdı:

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
Araba atik bişeye benziyor uzaktan. Bi tur atalım mı abi :)

Amin cümlemize. Ayıpsın 2 tur at istersen)) Araba bayağı atik

2 dakika önce, Talha Bilgi yazdı:

hayırlı olsun benim bir arkadaşımda focus'dan dertliydi oda auris aldı... Focus sertti ve otomatik şanzıman hatası vermişti... garanti biter bitmez elden çıkardı... 

Bende ufak tefek sorunları vardı. Şanzumanında herhangi bir problemi yoktu. Makine işte sorun çıkartınca soğutuyor insanı:))

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.Benim gayet beğendiğim bir araç. Bende ara ara bakıyorum ileride Auris alsammı diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
24 dakika önce, Recep Demirci yazdı:

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.Benim gayet beğendiğim bir araç. Bende ara ara bakıyorum ileride Auris alsammı diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Eğer düşünüyorsanız tavsiye ederim. 

21 dakika önce, Mahmut Yurt yazdı:

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
3 saat önce, Mais Jannataliyev yazdı:

Focal iyi midir abi? pek bilgim yok bununla ilgili.

Focal en iyilerden biridir... Bir önceki kasada Focal diye hatırlıyorum tatminkar bi sesi vardı... Orta halli çok abartmadan bir ses sistemi yaptır o zaman... 1500 2000 TL civarı...

Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
15 dakika önce, Mehmet Pınar yazdı:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Eyvallah abi. 

12 dakika önce, Erkut Uysal yazdı:

Focal en iyilerden biridir... Bir önceki kasada Focal diye hatırlıyorum tatminkar bi sesi vardı... Orta halli çok abartmadan bir ses sistemi yaptır o zaman... 1500 2000 TL civarı...

Arabanın içinden herhangi bir yerine baktığımda birşey yazmıyor. Ama focal iyi diyorsanız bence bu kasada kullanmamışlardır. 

Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin

Hayırlı olsun güle güle kullanın,çok iyi bir tercih yapmışınız.Aynı aracın 1.33 motorunu kullandım,motoru yetersiz geldiği için satmıştım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
22 dakika önce, Yücel Gezgin yazdı:

Hayırlı olsun güle güle kullanın,çok iyi bir tercih yapmışınız.Aynı aracın 1.33 motorunu kullandım,motoru yetersiz geldiği için satmıştım.

Teşekkür ederim abi. 1,6 sı gayet iyi.

19 dakika önce, Evren Erakçora yazdı:

Focus un nesi vardı?

Abi focustan bir kaç ses gelmeye başladı. Ön tekerden sürtme gibi ses geliyordu, geri giderken gelen uğultu sesi zaten büyük etken oldu. Bunun dışında pek sorun çıkarmadı ama ufak tefek değişiklikler de istiyordum ben. Monitör ve farları değiştirmek istiyordum. Bi de arabamı boydan boya çizdiler sonra satma kararı aldım.(:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
2 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hayırlı olsun. Corolla ya kardeş gelmiş. Suspansiyonlar fazlasıyla memnun edecektir sizi focus a göre oldukça yumuşak. Müzik sistemi yeterli ama biraz daha iyi kalite için oynamak gerekiyor bana kalırsa da. Otomatik nasıldır bilmiyorum ama yakıt olarak benzinde bile çok çok absürt değil ki sizinki LPG li. Oldukça ekonomik olacaktır. Hangi marka kit var üzerinde

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...