İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - 2000 Devirde Gelen Patlak Egzoz Sesi

Olcay Çalışkan

Recommended Posts

Olcay Çalışkan
(düzenlendi)

Arkadaşlar merhabalar. Aracım 2010 focus 1.6 lpg li Sorunum soğuklar başlayınca meydana geldi. İstanbulda yaşıyordum ankaraya taşındım. Ankaraya gelince meydana geldi Devir 2000 e gelince içeriden patlak egzos sesine benzer bir ses geliyor. Sadece 1900-2000 devir arasında oluyor vitesi değiştirip 2000 üstüne çıkınca ses kesiliyor ve araç artık ısınmaya başlayınca ses azalıyor ama hale dikkatli dinlediğimde ses geliyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

tarihinde Olcay Çalışkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Benzeri bende mevcut. Yapılan muayene sonrası egzoz içi dağılmış, yenilenmesi gerekiyor teşhisi çıktı.

Kontrol için araç soğukken çıkışı elinizle tıkayın. Zangırdama veya  bir yerlerden kaçak var mı kontrol edin.

İlk çalışmada çiğ benzin kokusu var mı ?

Bana son susturucu değişimi önerildi, daha değiştiremedim. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Olcay Çalışkan

Söylediklerinizi uygulayacağım. Çiğ benzin kokusu almadım. Merak uyandıran sadece 2000 devirde olması   ses egzos sesi ve titreşimli gibi geliyor. 2000 üstü normal eski düzen herhangi bir ses yok.

Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı

Benim eski araçtan da geliyordu. özellikle kalkışlarda çok yüklenirsem pat diyordu.

Bujiler değişti düzeldi

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Olcay Çalışkan
6 dakika önce, Gürkan Başbağcı yazdı:

Benim eski araçtan da geliyordu. özellikle kalkışlarda çok yüklenirsem pat diyordu.

Bujiler değişti düzeldi

Bende pat diye değilde sanki kokpitten kalorifer havalandırmalarından geliyor gibi zırıltılı bir ses.

Yorum bağlantısı
Olcay Çalışkan
(düzenlendi)
55 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

tarihinde Olcay Çalışkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...