Cem Işık 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 2 dakika önce, Burak Genç yazdı: Bir de ocakbaşı hurafesi var ama gören duyan var mı bilmem. @Servet Aydın anlatıp duruyor Biz mütemadiyyen oradayız abi, sonraki buluşmayı oraya planyalım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Bir saat önce, Cem Işık yazdı: Benim arabanın rodajı yapalım abi daha 110 km’de yavrucak rodaj şart, kamçıyı göstermessen sağır olur makina. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ocak 2018 Paylaş 9 Ocak 2018 Rodaj da bitmedi bir türlü Sen getir rodajı hallederiz Valla benim bir iddiam yok, malum tabanvay ile geliyorum toplantıya [emoji3] Değil 0-100 km/saat 0-50 m bile yarışmam mümkün değil, sadece merak eden varsa dedim [emoji3] Ufuk'un gelmediği hafta o kadar mülayim bir toplantı oldu ki Ufuk varken mi iyi yokken mi iyi hâlâ karar verebilmiş değiliz [emoji3] Kesin Ufuk etkisi var rodaj bitene bitmeyene kadar gelirim, dürümün kesinilkle bir ilgisi yok hurafe... 40 la bişi denicem Diline göre Bir de ocakbaşı hurafesi var ama gören duyan var mı bilmem. [mention=13526]Servet Aydın[/mention] anlatıp duruyor [emoji3]Oraya giden hacı oluyor. O derece bak. Hatta Ufuk geldi yahu Yorum bağlantısı
Burak Genç 12 Ocak 2018 Yazar Paylaş 12 Ocak 2018 @Servet Aydın akşam arkandan atıp tuttuk Hatta sen yokken senin için plan bile yaptık. 27 Ocak Cumartesi nöbetçi isen baskın yapmak istiyoruz Sonra da soluğu ocak başında alırız, uygun mu ? 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 Uygundur efendim. Burada ve mazda forumda senkron konu açalım derim. Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Ocak 2018 Paylaş 12 Ocak 2018 Kardeş forumu ağırlamak bize düşer. Ufuk’da gelsin ama gülmeye hasret kalmışız? 1 Yorum bağlantısı
Burak Genç 12 Ocak 2018 Yazar Paylaş 12 Ocak 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Uygundur efendim. Burada ve mazda forumda senkron konu açalım derim. MazdaClubTR de etkinlik oluştururuz hafta son, burası da sana düşer artık 16 dakika önce, Cem Işık yazdı: Kardeş forumu ağırlamak bize düşer. Ufuk’da gelsin ama gülmeye hasret kalmışız? Mübarek Cuma akşamı konular nerelere gitti, Cumartesi günü neler olur tahmin bile edemiyorum değil mi @Çağlar Bayur ama evet Ufuk olunca gülmek garanti 12 Ocak 2018 tarihinde Burak Genç tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts