İçeriğe Yönlendir

Yeni Yıl Mesajları - 2018 - Buraya Yazalım

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Arkadaşlar herkesin yeni yılı kutlu olsun. En önemlisi huzur ve sağlık. Gerisi bi şekilde toparlanır, toparlamasınız da sorun değil.

Vesile ile: Yeni yıl, bir Hıristiyan adeti değildir. Halen global bir yapısı vardır. Bu nedenle ortalığı dağıtmadan kutlanmasında sorun yok görüyorum. Ayrıca yeni yılda hindi yenmez. Hindi günü farklıdır o da zaten Hıristiyanlıkla ilgili olmayıp kızılderililerin Irlandalılar ölmesin diye hediye ettikleri hindilere atfedilmiş bir bayramdır. Noel 24 aralıktır. Yeni yılda bu nedenle Noel baba figürü anlamsız. Çam ağacı ise çaput bağlama, bir pagan geleneği. Bizim şamanlıkta da var. Yapacağınız evde temizlik olsun, eski eşyaları atın başkasına verin. Masanızı toplayın. Bilgisayarınızı formatlayın. Küs arkadaşınız varsa o eski eşyaları ona gönderin(!) barışın. 2018 de temiz bir sayfa açın. 

herkesin yeni yılı kutlu olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=hBQcukCLQJ8

• Beğen 15
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Format iyi fikir. Yeni yıla da yüz vermeyelim .Çok yüzsüz, her sene geliyor ve ben sevmiim.

Sağlık ve sıhhat diliyorum.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Yeni yıl yeni zamlar demek. Geldilerin gittilerle en azından denk düşmesini diliyorum.

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Önceki yılları aramadım hiç. İnşallah sonraki de öyle olur. Esenlikler dilerim herkeşe

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Milattan beri her yeni yılın huzur ve barış getirmesi ortak temenni olsa da, nedense dünyaya hiç uğramayan soyut kavramlar.
Bu yıl da geleneksel olarak temenni edelim bakalım, barışı ve huzuru.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Koray Demir
22 dakika önce, Mert Gülkokan yazdı:

2017 yi pek hatırlamak istemiyorum. Hem dayım hem de babanemi kaybettik ayrıca çok yakın aile dostumuz da kanserden öldü. Allah başka acılar yaşatmasın...

Başınız sağolsun.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Ben 2000 de kaldım. Neydi o Y2K muhabbeti yaaa. Artık gelenin gidenden pek bir farkı yok. Yaşlanıyoruz, çocuklar büyüyor, km sayacı ilerliyor vs.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, esenlik, huzur ve barış getirmesi dileklerimle merhaba 2018.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
2017 yi pek hatırlamak istemiyorum. Hem dayım hem de babanemi kaybettik ayrıca çok yakın aile dostumuz da kanserden öldü. Allah başka acılar yaşatmasın...
Evet, senin için zor bir yıl oldu. Hepsine Allahtan rahmet diliyorum.
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Yeni yılda mutluluk, sağlık, huzur ve başarı dileklerimle...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Küçük

2018 yılının ülkemize ve tüm dünyaya huzur sağlık mutluluk getirmesi dileğiyle, iyi seneler....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Her şeyin başı sağlık... Yeni yılda hayallerinize ulaşabilmeniz ümidiyle.  :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Sağlık,mutluluk,başarı huzur standart olarak her yıl herkes tarafından dilenir ben daha hepsinin aynı yılda tuttuğunu görmedim gene içlerinden birini seçelim bakarsınız bu sefer tutar.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Yeni yılın mutluluk, sağlık ve esenlik getirmesi dileklerimle. Yeni yılınız kutlu olsun.

Yüzünüzden gülümseme,

Vücudunuzdan sağlık,

Deponuzdan yakıt eksik olmasın.:)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Konu başlığı:

“Yeni yıl mesajları - 2018- Buraya yazalım”

şeklinde olsa daha iyi olmaz mı? Yoksa mesajları 2017’de yazdığımız için mi öyle? ?

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

2017 yılı benim için zor bir yıldı allah şükür sağlıgımız yerinde gerisi boş,herkese bereketli sağlık dolu bir yıl diliyorum....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Herkesin yeni yili kutlu olsun. Saglik mutluluk getirsin insallah.

@Mehmet Göktürk hocam bir suredir yazmak istedigim ama yeri gelmedigi icin yazmadigim noel, yeni yil ve agac susleme hakkindaki bilgileri yazmissiniz. Bilgilendirici olmus. Teşekkürler

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mutlu yıllar arkadaşlar.
Huzurlu, mutlu bir yıl olsun inşallah.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Yeni yil yeni projeler yeni ugraslar yeni fizibiliteler beyin firtinalari getirsin :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Yeni yılın herkese sağlık ve huzur getirmesi dileğiyle...

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Alper Aytar

Yeni yılda sağlık huzur ve mutluluk diliyorum herkese...
Bol modifiyeli cezasız kazasız belasız günler ve kilometreler dilerim :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...