Ercüment Yıldırım 6 Ağustos 2020 Paylaş 6 Ağustos 2020 Dünya'nın en önemli icadının bulunduğu yer. Borsa mı burası neresi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ağustos 2020 Paylaş 6 Ağustos 2020 Eşim ve kızımıda dahil ettiğim sanatsal çalışmam Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 6 Ağustos 2020 Paylaş 6 Ağustos 2020 Ercüment Yıldırım yazdı: Eyüp Çetin yazdı: Dünya'nın en önemli icadının bulunduğu yer. Borsa mı burası neresi Sardes'e benziyor. Sart Harabeleri. 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 7 Ağustos 2020 Paylaş 7 Ağustos 2020 M. Asım Kahraman yazdı: Sardes'e benziyor. Sart Harabeleri. Evet parayı bulan Lidyalıların başkenti. Fakat kalıntıların çoğu Romalılar döneminden kalma. Ercüment Yıldırım yazdı: Eyüp Çetin yazdı: Dünya'nın en önemli icadının bulunduğu yer. Borsa mı burası neresi Bir nevi borsa diyebiliriz. 😊 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 10 Ağustos 2020 Paylaş 10 Ağustos 2020 Merhaba arkadaşlar. Hatırlarsınız belki bundan iki üç ay önce hangi bisikleti almalıyım diye bir konu açmıştım. Orada bana çok yardımcı oldunuz, kafamdaki soru işaretlerini giderdiniz ve doğru karar vermeme yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim. Aldığım bisiklet ile Kapadokya'nın saklı kalmış güzelliklerini keşfetmeye devam ediyorum. Bunu da sizinle paylaşmak istedim. Kapadokya Güvercinlik Vadisi Burası Göreme kasabasının vadi tarafından girişi. Yolun sonunda tam 5 tane Land ile karşılaştım. Aklıma ilk @Servet Aydın abi geldi. Bunları bu halde burada bu halde bırakanları bulsa neler yapar neler diye düşündüm :-). Hemen aşağıda da bir tane üstü açık ford vardı. Turizm ve fotoğraf çekimleri bitince terk edilmiş. Bunlar ise aktif kullanılıyor galiba, çünkü temizlerdi. 10 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 Bazen kurtarıcıların da kurtarılmaya ihtiyacı vardır. 8 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 O land lar gezi için bekliyor ve pandemi işleri bayağı kapamış belli ki. 30binlik defender olmuş 100bin canına yandığım 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 Şu an için diri görünüyorlar, sahibi eğer kullanmayacaksa satmak için gecikmese iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 12 Ağustos 2020 Paylaş 12 Ağustos 2020 Patara Kum Tepeleri (Kaş) Kaputaş Plajı (Kaş) Kalkan (Kaş) Babadağ'dan Fethiye Akşam Manzarası 15 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 13 Ağustos 2020 Paylaş 13 Ağustos 2020 Emre Şimşek yazdı: Oraların hakkını vermişsiniz:) Fethiye Kaş arası görülebilecek bir kaç yer görüp geldik. Fakat plajlar kalabalık. Kıyıda köşede girilebilecek yerlere gittik denize girmek için. Çok güzel yerler. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Kürşad Özpamuk yazdı: Kayseri talas Yatay mimariye daha çok önem versek ve o dik binalar hiç yapılmasa keşke. Sanki arazi sıkıntısı varmış gibi inadına dikey mimari Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 Serçe parmağı boyutlarında bir çekirge İzmir dolaylarından. Gözlerindeki desen çok ilginç geldi bana. 10 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 14 Ağustos 2020 Paylaş 14 Ağustos 2020 (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Serçe parmağı boyutlarında bir çekirge İzmir dolaylarından. Gözlerindeki desen çok ilginç geldi bana. Genç Mısır Çekirgesi. Avrupa kıtasında yaygındır. Genç olanlar yetişkin görünümündedir. Yaprakla beslenir, mahsüle zarar vermez. Bir kaç defa deri/kabuk değiştirdikten sonra böyle görünecek (Kaynak: Wikipedia) 14 Ağustos 2020 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 22 Ağustos 2020 Paylaş 22 Ağustos 2020 Çayeli /Liman köy çarşaf gibi deniz bulutsuz bir gökyüzü ve harika oluşmuş renkler. 6 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 26 Ağustos 2020 Paylaş 26 Ağustos 2020 Topun ağzındasınız !Kars kalesi 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts