Rıfat Hasar 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Sağ olsun bir gorevli beyefendi ne sorduysak tane tane anlattı. Kendisi on yıldır orada görev yapıyormuş. Ben de en yüksek yerine çıkayım diye niyetlendim ancak yasakmış. Ve çıkmak çok zor çünkü çakıl taşları var tepe kısmında. Babam çıkmıştı kuzeyden çıkıp güneyden inmişti üzerine giden yol var her yerden gidemezsiniz taşlı dediğiniz gibi. Bir keresinde turist bir grubun rehberi ki oda yabancıydı heykellerin yerel halk tarafından tahrip edildiğini anlatıyordu dayanamadım müdahale ettim. orası 2150 mt. yükseklikte ikinci büyük dağ veya tepedir batıda Türk dağı 2600 mt. yükseklik. Heykeller yıldırım düşmesi sonucu zarar görmüştür. Gün doğumu ve batımını bir kaç kez izledim hiçte öyle güzel muazzam bir atmosfer yok ama dolunayı görmenizi çok isterim muhteşem. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz İstanbul Sabiha gökçen hava limanı son yaklaşma sırasında Pendik pazarı. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Az gelmedim o pazara. Sahil tarafında da yürüyüş ve piknik yaptım. Pazarın Tuzla tarafına doğru olan yerinde eskiden mangal yakardik. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Az gelmedim o pazara. Sahil tarafında da yürüyüş ve piknik yaptım. Pazarın Tuzla tarafına doğru olan yerinde eskiden mangal yakardik. Hanımın favori mekanı buralar, çok sık gelirim. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Alptuğ Özcan yazdı: Honor 200 Çok güzelmiş. Neresi? Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Aydın Sert yazdı: Çok güzelmiş. Neresi? Kıbrıs DAÜ tesisi 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan Pazar 23:08 Paylaş Pazar 23:08 (düzenlendi) Honor 200 Oynama yok, aç çek Pazar 23:17 tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts