Mahmut Yıldız 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Servet Aydın yazdı: Aranızı yapayım istersen ama ilkbahardan önce açılamaz sana 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Kasım Yazar Paylaş 13 Kasım Mahmut Yıldız yazdı: En sevdiğim mevsim +1 Çoğu insan ilkbaharı sevse de ben de sonbaharcıyım. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Selçuk Keleş yazdı: İstanbul Esenceli Balıkesir Dursunbey Balıkesir Çanakkale arası dağ yolundan gittim, cennet gibi bir coğrafya. Yol dar ve tehlikeli olsa da çok güzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Mustafa Yanar yazdı: Balıkesir Çanakkale arası dağ yolundan gittim, cennet gibi bir coğrafya. Yol dar ve tehlikeli olsa da çok güzeldi. Kısmetse aklımda olan rotalardan biri.... Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 Kasım Paylaş 13 Kasım (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Ben Pluviofil'im Cam kenarında kitap okuyup kahve fincanını da tersten tutuyor musun minnoş 13 Kasım tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Oğuzkan Işık yazdı: Cam kenarında kitap okuyup kahve fincanını da tersten tutuyor musun minnoş Yok pıtırcık öyle bi havada evde olmaktan hoşlanmıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Kasım Paylaş 13 Kasım 2014 yılında Kadiköy'de Franz Kafka adlı bir teras restoranında eşimle ilk buluşmamız esnasında çektiğim fotoğraf. 7 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) 1985 yılında Kangal köpeklerimizi kendi elimle beslerken. Gemini ile renkleri biraz toparlattım. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts