Çağlar Bayur 24 Aralık 2025 Paylaş 24 Aralık 2025 Mehmet Ozyurek yazdı: Helikopter çarpan kule mi bu.. öyle sağlam ki yapıldığında beri bakım boya badan yokken helikopter çziik bile atamadı buna Yorum bağlantısı
Onur Demir 25 Aralık 2025 Paylaş 25 Aralık 2025 Bu sabahtan; Telefonu değiştireceğim Mi 15 ultra yada 14 ultra alayım diyorum. gelsin güzel fotolar. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Aralık 2025 Paylaş 25 Aralık 2025 Onur Demir yazdı: Mi 15 ultra iyidir hojdur da honor400 pro? da varken 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 26 Aralık 2025 Paylaş 26 Aralık 2025 Çağlar Bayur yazdı: honor400 pro tanımıyorum kendilerini. baktım şimdi cıks, beyenmedim. 15Ultra da pahalı geldi zaten. mi15 alacam diyordum da ufak bi medimarkt hediye çeki geldi onu değerlendireceğim orada da en mantıklı tercih iphone 15 var. üff can sıkıcı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Aralık 2025 Paylaş 26 Aralık 2025 Onur Demir yazdı: tanımıyorum kendilerini. fotoya meraklı isen tanış bence 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 26 Aralık 2025 Paylaş 26 Aralık 2025 Alptuğ Özcan yazdı: Kıbrıs? Antalya'da gezilebilecek yerlerden birkaç fotoğraf.Yat Limanı, Kaleiçi, Oyuncak Müzesi, Üç Kapılar(Hadrian Kapısı) Cumhuriyet Meydanı. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Arkadaşımın eşi yazın arabanın içinde küçük bir yılan görmüş, hemen ardından yılan çıkıp gitmiş. Geçenlerde aracı bakıma bıraktıklarında olayı anlatmışlar, tamam bakalım denmiş. Sonrasında çekilen fotoğraf! Hayvan ölüp kalmış orada 😳 1 6 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Ocak Paylaş 2 Ocak uzun zamandır çektiğim en güzel fotoğraf Tekirdağ ili ortaokullar şampiyonu oldular. 2 senedir 2ci yada 3cü oluyorlardı. Bu sene şampiyon oldular sonunda. 15 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Ankara güzel soğuk yaptı, laba uğrarken çektim 1 Ocak sabahı ODTÜ Kampüsü böyleydi 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Hakan Berk yazdı: Ankara güzel soğuk yaptı, laba uğrarken çektim 1 Ocak sabahı ODTÜ Kampüsü böyleydi Bakarken üşüdüm.. Hey gidi.. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Emre Şimşek yazdı: Bakarken üşüdüm.. Hey gidi.. Valla ben de ufaktan hasta oluyorum gibi, unutmuşum nasıl giyinildiğini soğukta 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Lale yazmasa da tabaktan bilebilirdim Lale Lokantası olduğunu. Kara lahana sarmasına orada alıştık biz afiyet olsun 🤤 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Çağlar Bayur yazdı: hepsi aynı günden mi Yok orası sıkıntı olur sanki 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: hepsi aynı günden mi Mümkün. Kahvaltıya ciğerle başlayan adam 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: Yok orası sıkıntı olur sanki bi sıkıntı var da, fotoyu çeken de o belli zaten, çay var mı Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bi sıkıntı var da, fotoyu çeken de o belli zaten, çay var mı Mevzu telefonla yakaladığımız kareler değil miydi? Ben dikdörtgen mi çekmişim ki Yanlış anlamışsam Çay lobide, saatlerimizi ayarlayalım. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts