Fatih Keskin 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: Mevzu telefonla yakaladığımız kareler değil miydi? Ben dikdörtgen mi çekmişim ki Yanlış anlamışsam Çay lobide, saatlerimizi ayarlayalım. dakika söyle bana Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 6 Ocak Paylaş 6 Ocak Fatih Keskin yazdı: dakika söyle bana 10:00 hareket 19:52 lobi. 😎 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Onur Demir yazdı: uzun zamandır çektiğim en güzel fotoğraf Tekirdağ ili ortaokullar şampiyonu oldular. 2 senedir 2ci yada 3cü oluyorlardı. Bu sene şampiyon oldular sonunda. Maşallah.. Basketçi mi? 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Çağrı Alaf yazdı: Göklerde gartal gibiyydimnm Durum biraz ofsayt gibi 🤔 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Kille Koyu semaları.. Bu koyu da halkın elinden marina yapmak marifetiyle alacaklarını söylüyor bizim belediye başkanı. 5 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Çağlar Bayur yazdı: üff tam marinalık yer Yanına da 500 yataklı 5 Yıldız otel 🏨 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Adnan Çakır yazdı: Yanına da 500 yataklı 5 Yıldız otel 🏨 sütlüce de var, m2 si 6 dolara mı neidr kirlandı marinalı otelli rus resort 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: 10:00 hareket 19:52 lobi. 😎 11:00 de hareket, 19:15 te mekanda Online olduk, başgan evde uyuyor. Pehhh. Seni sevmiyorum sütoğlan. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Adnan Çakır yazdı: Durum biraz ofsayt gibi 🤔 Mecbur abi 😁 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah.. Basketçi mi? Evet abi okul ve klüp takımlarında oynuyor. spor iyidir, itlik serserilik yapacağına basket oynasın dedik işte. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ahmet Kiriş yazdı: 11:00 de hareket, 19:15 te mekanda Online olduk, başgan evde uyuyor. Pehhh. Seni sevmiyorum sütoğlan. ağaç kavunu da yemeyen kalmışsa bilemedim artık Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Çağlar Bayur yazdı: ağaç kavunu da yemeyen kalmışsa bilemedim artık Benim kavun sana mı gitmiş. Ben de nerede diyorum.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Benim kavun sana mı gitmiş. Ben de nerede diyorum.. portakallarıM nerede Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Çağlar Bayur yazdı: portakallarıM nerede Bende iki sandık meyve yok 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Servet Aydın yazdı: Bende iki sandık meyve yok lem bari biraz sorgu sual etseydiK te öyLe çözülse idin yaa Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Çağlar Bayur yazdı: lem bari biraz sorgu sual etseydiK te öyLe çözülse idin yaa Kiriş stayla. 10 sn sürdü ya la. Adam trampı indirir yeminle 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Çağlar Bayur yazdı: portakallarıM nerede Servet'teymiş. itiraf etti. Servet Aydın yazdı: Bende iki sandık meyve yok Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Ocak Paylaş 9 Ocak (düzenlendi) O zaman ben evdeyim. 21:30 - 05:10 C-Max style 9 Ocak tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 5 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 9 Ocak Paylaş 9 Ocak Çağlar Bayur yazdı: ağaç kavunu Kavun diye kestim, surat ifademi görmeliydin Bir turunç ama ney Portakal desen değil, greyfutumsu. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Emin Önal yazdı: Kavun diye kestim, surat ifademi görmeliydin Bir turunç ama ney Portakal desen değil, greyfutumsu. Motör gibi kovunu da çaktı desene😁 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts