Adnan Çakır 25 Ocak Paylaş 25 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Soğuktan mı? Şişede durduğu gibi durmuyor 🥳 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Ocak Paylaş 25 Ocak Forumda akım başlattım ama voltajı düşük oldu biraz. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Ocak Paylaş 26 Ocak Mustafa Yanar yazdı: Ankara'da çürüyoruz vallahi 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Ocak Paylaş 26 Ocak Mustafa Yanar yazdı: Selanik değil mi burası? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Ocak Paylaş 26 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Niğde’de Nikon ile… Çanakkale'de ve Çankırı'da Canon ile... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 26 Ocak Paylaş 26 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Selanik değil mi burası? Evet, Selanik.Ara tatilde gitmiştim. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ocak Paylaş 26 Ocak Çağlar Bayur yazdı: şişe Çevirme olmadığı sürece sorun yok 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Ağaçların arasından yeşil alana doğru zombiler koşacakmış hissi oluştu 4 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 28 Ocak Paylaş 28 Ocak İlkay Başaran yazdı: Ağaçların arasından yeşil alana doğru zombiler koşacakmış hissi oluştu Ben de de burayı yakın zamanda betonla hacamat ederler hissi oluştu. Temiz yatırımlık arsa. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 28 Ocak Paylaş 28 Ocak İlkay Başaran yazdı: Ağaçların arasından yeşil alana doğru zombiler koşacakmış hissi oluştu Orası orman aşağıya doğru gidiyor bazen domuz sürüsü, kurt vs oluyor. Çağrı Alaf yazdı: Ben de de burayı yakın zamanda betonla hacamat ederler hissi oluştu. Temiz yatırımlık arsa. Açıklık alanlarda imar var tek katlı villa gibi. Diğer ağaçlık alanlar orman vasfında belediyenin alanı değil. Yakarlarsa bilemem. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Açıklık alanlarda imar var tek katlı villa gibi. Diğer ağaçlık alanlar orman vasfında belediyenin alanı değil. Yakarlarsa bilemem. Ortam çok şahane ancak oraya artık müteahhitler girmiş, tadı kaçmış. Yine de yuvarlak olan açıklık süper proje yeri. Etrafını sarmaşıklarla kapattıktan sonra eğer arkada kalacak ormana bir şey olmayacaksa hele tadından yenmez. Parası da tabi ona göre fazladır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Hasan Karabekiroglu yazdı: İnovasyon... cogh mantıklı termik verim %101 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Çağrı Alaf yazdı: Ortam çok şahane ancak oraya artık müteahhitler girmiş, tadı kaçmış. Yine de yuvarlak olan açıklık süper proje yeri. Etrafını sarmaşıklarla kapattıktan sonra eğer arkada kalacak ormana bir şey olmayacaksa hele tadından yenmez. Parası da tabi ona göre fazladır. Normalde ormana 40 metreden fazla yaklaşılmaz ancak benim oturduğum bina ormana sıfır. Ülkede hiç bir şey nizami değil. Ormana şu an için direkt giremiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Kurtlar vadisindeki adam değil mi o Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bizim elektrikçi vardı, emekli oldu, işten ayrıldı. İki kere trafoda elektrik çarpmış. Birinde yemeğe gelmeyince ne oldu buna diye ararken bulmuşlar. O olsaydı, sorardım. Kesin görmüştür. Yorum bağlantısı
Recommended Posts