Alptuğ Özcan Salı 09:23 Paylaş Salı 09:23 Alptuğ Özcan yazdı: Beğenmedim fotoyu güzel çekmemiş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 09:46 Yazar Paylaş Salı 09:46 Alptuğ Özcan yazdı: Günü saati netleştirin de bende kendimi ayarlayayım Ankara şu an iptal, iyi bir havada geleceğiz. Oğuzkan Işık yazdı: Ulus tarafında uygun oteller var Otel işi Çağlar'dan sorulur Alptuğ Özcan yazdı: Gelmeyiiiiin @Mehmet Ozyurek Gelmiyoruz. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Salı 11:53 Paylaş Salı 11:53 Tansu Kalafatoğlu yazdı: parmağın ucundan su akıyor mu bu heykelde su akacak iki yer var, yan yana. 3 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: parmağın ucundan su akıyor mu Ben ordayken akmıyordu, sonradan aktıysa bilemem kotor kedisi Çok güzel fotoğraflar çektim. ara ara atarım. instagramda hem gönderi olarak paylaştım hem de öne çıkanlarda var. dileyen fikir edinmek amaçlı bakabilir Sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. 5 Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kotor/Karadağ bu arada bazı fotoğraflarda reelight logosu göreceksiniz. arkadaşımın geliştirdiği uygulama. appstore da var. Eski filmli makinelerde kullanılan film marka ve modellerine göre fotoğrafları editliyor otomatik. Az da olsa kullanıyorum fotoğraflarda tavsiye ederim. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts