Baki Türüç 30 Haziran Paylaş 30 Haziran eski telde aracımın bir sürü fotosu vardı hepsi silindi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 19:48 Paylaş Dün saat 19:48 Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif Nato zirvesinde yola koyacaksın bunu, reklama gel 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 21:40 Paylaş Dün saat 21:40 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif 508 in pil yuvasını yeni pillere hazırlıyor. Dün saat 21:40 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif Su söndürecek mi onu, Seyit Onbaşım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Adama kaç kaç patlayabilir akü bu diyor bide 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 200kg.. bi de ktm'yi tutamıyom yerinde Metin Uzunoğlu yazdı: 508 in pil yuvasını yeni pillere hazırlıyor. Yok hocam şaaptım pili. Biraz patladı da 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif Yangın sonrası soğutma çalışması olabilir mi? Nasıl bir yangın diye sormayalım Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: 200kg.. bi de ktm'yi tutamıyom yerinde Yok hocam şaaptım pili. Biraz patladı da O zaman fransaya gitmek şart oldu Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Boşuna Gebze Patlama Enstitüsü demedim, kurumun isim hakkını vermişsin her zamanki gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts