Baki Türüç 30 Haziran Paylaş 30 Haziran eski telde aracımın bir sürü fotosu vardı hepsi silindi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 19:48 Paylaş Dün saat 19:48 Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif Nato zirvesinde yola koyacaksın bunu, reklama gel 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 21:40 Paylaş Dün saat 21:40 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif 508 in pil yuvasını yeni pillere hazırlıyor. Dün saat 21:40 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif Su söndürecek mi onu, Seyit Onbaşım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Adama kaç kaç patlayabilir akü bu diyor bide 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 200kg.. bi de ktm'yi tutamıyom yerinde Metin Uzunoğlu yazdı: 508 in pil yuvasını yeni pillere hazırlıyor. Yok hocam şaaptım pili. Biraz patladı da 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif Yangın sonrası soğutma çalışması olabilir mi? Nasıl bir yangın diye sormayalım Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Servet Aydın yazdı: 200kg.. bi de ktm'yi tutamıyom yerinde Yok hocam şaaptım pili. Biraz patladı da O zaman fransaya gitmek şart oldu Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Boşuna Gebze Patlama Enstitüsü demedim, kurumun isim hakkını vermişsin her zamanki gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts