Baki Türüç 30 Haziran Paylaş 30 Haziran eski telde aracımın bir sürü fotosu vardı hepsi silindi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 19:48 Paylaş Pazartesi 19:48 Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif Nato zirvesinde yola koyacaksın bunu, reklama gel 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazartesi 21:40 Paylaş Pazartesi 21:40 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif 508 in pil yuvasını yeni pillere hazırlıyor. Pazartesi 21:40 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:20 Yazar Paylaş Dün saat 08:20 Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif Su söndürecek mi onu, Seyit Onbaşım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Adama kaç kaç patlayabilir akü bu diyor bide 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce 200kg.. bi de ktm'yi tutamıyom yerinde Metin Uzunoğlu yazdı: 508 in pil yuvasını yeni pillere hazırlıyor. Yok hocam şaaptım pili. Biraz patladı da 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif Yangın sonrası soğutma çalışması olabilir mi? Nasıl bir yangın diye sormayalım 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Servet Aydın yazdı: 200kg.. bi de ktm'yi tutamıyom yerinde Yok hocam şaaptım pili. Biraz patladı da O zaman fransaya gitmek şart oldu 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Boşuna Gebze Patlama Enstitüsü demedim, kurumun isim hakkını vermişsin her zamanki gibi. 1 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Adana dan başlayan Antalya da devam eden,son olarak Burdur Sagalassos antik kenti fotoğraflarımız. 59 dakika önce tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts