Baki Türüç 30 Haziran Paylaş 30 Haziran eski telde aracımın bir sürü fotosu vardı hepsi silindi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif Nato zirvesinde yola koyacaksın bunu, reklama gel 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif 508 in pil yuvasını yeni pillere hazırlıyor. 13 Temmuz tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Temmuz Yazar Paylaş 14 Temmuz Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif Su söndürecek mi onu, Seyit Onbaşım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Adama kaç kaç patlayabilir akü bu diyor bide 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz 200kg.. bi de ktm'yi tutamıyom yerinde Metin Uzunoğlu yazdı: 508 in pil yuvasını yeni pillere hazırlıyor. Yok hocam şaaptım pili. Biraz patladı da 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Servet Aydın yazdı: Napıyo la bu herif Yangın sonrası soğutma çalışması olabilir mi? Nasıl bir yangın diye sormayalım 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Servet Aydın yazdı: 200kg.. bi de ktm'yi tutamıyom yerinde Yok hocam şaaptım pili. Biraz patladı da O zaman fransaya gitmek şart oldu 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Temmuz Paylaş 14 Temmuz Boşuna Gebze Patlama Enstitüsü demedim, kurumun isim hakkını vermişsin her zamanki gibi. 1 4 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Çarşamba 08:23 Paylaş Çarşamba 08:23 (düzenlendi) Adana dan başlayan Antalya da devam eden,son olarak Burdur Sagalassos antik kenti fotoğraflarımız. Çarşamba 08:25 tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Onur Demir 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Geçtiğimiz hafta 4 günlüğüne Akyaka yakınlarındaydım. hepsi benim telefonumdan ancak bir tanesinde eşim beni çekti 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts