Murat Azalma 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Fatih Uzun yazdı: 1 temmuzda buradaydım abi. Gördüğüm en güzel antik kentler listesine aldım. 2 kare de ben eklemiş olayım. 4 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Murat Azalma yazdı: 1 temmuzda buradaydım abi. Gördüğüm en güzel antik kentler listesine aldım. 2 kare de ben eklemiş olayım. Geçekten gezilip görülmesi gereken bir yer,ben 4 sefer gittim bu sene sol üst tarafda kaya mezarlarının arkasında başka bir çeşme ve stadiumu keşfettim Yorum bağlantısı
Murat Azalma 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Uzun yazdı: Geçekten gezilip görülmesi gereken bir yer,ben 4 sefer gittim bu sene sol üst tarafda kaya mezarlarının arkasında başka bir çeşme ve stadiumu keşfettim Alan göründüğünden büyük , detaylıca gezmek için tüm günü ayırmak gerek. Sıcak bunaltıyor. Yoksa her yerde bir kalıntı var. Ağlasun ilçesi çok güzel ama O ağaçların altında olan çay bahçesi - kahvehane- tek cadde ve sakin olması çok hoşuma gitti. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Yıllar önce Ağlasunda alabalık yemiştim. Çok güzeldi. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Murat Azalma yazdı: O antenleri oraya koyana direk girsin. 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Mertol Kip yazdı: O antenleri oraya koyana direk girsin. Maalesef çok kötü görünüyor. daha gizli bir yere neden konulmamış merak ettim açıkcası Yorum bağlantısı
Mertol Kip 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Murat Azalma yazdı: Maalesef çok kötü görünüyor. daha gizli bir yere neden konulmamış merak ettim açıkcası Gerekiyorsa hiç koymasın. Oradanda telefonla konuşmayıversinler, selfi çekip paylaşmasınlar. Akşam otelinden paylaşsın, ortamın ambiyansının keyfini çıkartsın. 2 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Mertol Kip yazdı: Gerekiyorsa hiç koymasın. Oradanda telefonla konuşmayıversinler, selfi çekip paylaşmasınlar. Akşam otelinden paylaşsın, ortamın ambiyansının keyfini çıkartsın. Kesinlikle abi. Oradaki cihazların internet ihtiyacı için olabilir belki ama daha saklı bir yere konulabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts