Çağlar Bayur 13 Eylül Paylaş 13 Eylül İlkay Başaran yazdı: Yakınım hocam ayvalık altınovadayım. Gelirseniz bu taraflara tanışmak isterim. biz gerekli uyarıları yaptık, gelMicekkk 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Çağlar Bayur yazdı: biz gerekli uyarıları yaptık, gelMicekkk Devletin hocasının ayarlarını bozma diyorsun yani 4 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Eylül Paylaş 13 Eylül İlkay Başaran yazdı: Devletin hocasının ayarlarını bozma diyorsun yani Forumda ayarları bozuk olmayan üye varmı?bilmediğimden soruyorum. 6 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Metin Uzunoğlu yazdı: Forumda ayarları bozuk olmayan üye varmı?bilmediğimden soruyorum. Servet abiyi fabrika ayarlarına çevirdik geçen gün işe mızrakla gitti 7 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 13 Eylül Paylaş 13 Eylül İlkay Başaran yazdı: Yakınım hocam ayvalık altınovadayım. Gelirseniz bu taraflara tanışmak isterim. baskı yapalımda gelsin, hatta toplantıya gelsin, yoksa biz basalım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Eylül Paylaş 13 Eylül İlkay Başaran yazdı: Servet abiyi fabrika ayarlarına çevirdik geçen gün işe mızrakla gitti 1 2 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Daha Bavyera'dan çıkamadım ama olsun. Fakat bu ne kalabalık? İnsan küçük kasabaya alışınca Münih köyden indim şehire oldu... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts