Emre Şimşek 6 Ekim Paylaş 6 Ekim Bir kaç aylık bir video, derleyip daha uzun metrajlı bir şey hazırlayacağım nasipse.. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Yeni kameram ile ilk günden ilk aksiyon. Ona kimse durmadığı için o da durmuyormuş. Ne güzel bir kural değil mi? Herkes durmasın o zaman. Neyse ki çok uzatmadan ayrıldık. Umarım bir dahaki sefere durması gerektiğinde durur. https://youtube.com/shorts/Osk08WqF0ug?si=FabuAaGjBFC_6hRx 4 6 2 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Bugün okuldan gelirken oldu. Galiba yanındaki ile konuştuğu için görmedi beni. 3 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Emre Şimşek yazdı: Bir kaç aylık bir video, derleyip daha uzun metrajlı bir şey hazırlayacağım nasipse.. Siz çok sakin birine benziyorsunuz... Ben olsam... Ben senin sürdüğün arabanın şaksdaşskdjaşksdja Gözüne kulağına şaksadjşalskjdasd 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Kasım Paylaş 5 Kasım Hasan Karabekiroglu yazdı: Siz çok sakin birine benziyorsunuz... Ben olsam... Ben senin sürdüğün arabanın şaksdaşskdjaşksdja Gözüne kulağına şaksadjşalskjdasd Motorcu bile adama el kol yapıyor videoda görünüyor Ailem varken sakinim yoksa ana avrat düz gidiyorum ama adamla yüz göz olmadan başka bir ortamda. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 16:38 Paylaş Çarşamba 16:38 Bir motorcuyu az daha eziyordum bu yan kamera. direk önüme sürdü.. duramaz yayaya yol veremez yer yerden geçebilirler. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 16:41 Paylaş Çarşamba 16:41 Mehmet Göktürk yazdı: Bir motorcuyu az daha eziyordum bu yan kamera. direk önüme sürdü.. duramaz yayaya yol veremez yer yerden geçebilirler. Kurye o.. üstünden bile atlar. Ters bir şey söylersen aynanı da kırar gider 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Çarşamba 17:40 Paylaş Çarşamba 17:40 Boşluk varsa mutlaka bir kurye girecektir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kurye o.. üstünden bile atlar. Ters bir şey söylersen aynanı da kırar gider 2 teker ise hepsi aynı denmemeli mi yani Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 2 teker ise hepsi aynı denmemeli mi yani Yok canım bence denemez. Motoru hobi olarak kullananlar gayet güzel kullanıyor. Kuryeler başa bela. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce nasıl anlayacağız dikiz aynasında görünce? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: nasıl anlayacağız dikiz aynasında görünce? Gelişinden bellidir o Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Gelişinden bellidir o kaç saniye içinde durum tahlili yapacağız? tedbiri elden bırakmasak mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kaç saniye içinde durum tahlili yapacağız? tedbiri elden bırakmasak mı ? Uzun yolda sorun yok. Şehir içinde de kuryeyi bilirsin, son ana kadar görmezsin zaten. Ya birilerinin sağından solundan geçiyordur, yada seninle kaldırım arasındadır. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: nasıl anlayacağız dikiz aynasında görünce? Abi aynada gorebilsek anlariz, beynimiz epey hizli; ama kuryeleri hic bir aynada goremiyoruz gibi geliyor bana.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Uzun yolda sorun yok. Şehir içinde de kuryeyi bilirsin, son ana kadar görmezsin zaten. Ya birilerinin sağından solundan geçiyordur, yada seninle kaldırım arasındadır. burada semt semt değişiyor, sütlüce kağıthane de arabada bile kask tak o derece fenalar 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kaç saniye içinde durum tahlili yapacağız? tedbiri elden bırakmasak mı ? Arkasında kocaman bir Y harfi oluyor genelde.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 2 teker ise hepsi aynı denmemeli mi yani Link Buradaki normal bir sürücüye benziyordu halbuki:( Yorum bağlantısı
Recommended Posts